Ιερόσυλος στην Πύλο έκλεψε το λάδι από τα καντήλια
Ο 39χρονος άρπαξε δύο μπουκάλια με λάδι που είχε αποθηκευμένα η νεωκόρος της εκκλησίας, αλλά αγνόησε το παγκάρι και τα εκκλησιαστικά είδη που επίσης μπορούσε να κλέψει!
Σύγχρονος «Γιάννης Αγιάννης» φαίνεται πως ήταν ένας 39χρονος Έλληνας ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ο ιερόσυλος που τρύπωσε σε μια εκκλησία στην κοινότητα Καινούργιο Χωριό του Δήμου Πύλου– Νέστορος στη Μεσσηνία και έκλεψε το... λάδι που προοριζόταν για τα καντήλια!
Μετά από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Πύλου, εντοπίστηκε ο δράστης ο οποίος είχε αρπάξει δύο μπουκάλια με λάδι που είχε αποθηκευμένα η νεωκόρος της εκκλησίας, αλλά αγνόησε το παγκάρι και τα εκκλησιαστικά είδη που επίσης μπορούσε να κλέψει!
Ωστόσο, δεν ήταν δυνατό να μην σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για την κλοπή, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας.
Πηγή protothema.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Τέμπη: Διεκόπη ξαφνικά η δίκη για τα εξαφανισμένα βίντεο - Η πρόεδρος ένιωσε αδιαθεσία
- Παραδόθηκε το γήπεδο 5x5 της Τριανδρίας: Νέα σημαντική κοινωνική-αθλητική προσφορά του ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ και της εταιρείας ΑΝΑΔΟΜΩ
- Stoiximan Wheels of Change: Άγγιξαν τις 1.000 οι συμμετοχές στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας
