Τσακώθηκαν και τον παρέσυρε επίτηδες με το αυτοκίνητο (vid)

Gazzetta team
Τσακώθηκαν και τον παρέσυρε επίτηδες με το αυτοκίνητο (vid)
Το σοκαριστικό βίντεο που δημοσιεύει η βρετανική Daily Mail δείχνει τη στιγμή που ένας οδηγός αυτοκινήτου κινείται με μεγάλη ταχύτητα και παρασύρει έναν ποδηλάτη, μετά από έναν τσακωμό που είχαν για την πώληση αυτοκινήτου.

Το βίντεο καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και δείχνει τον 35χρονο ποδηλάτη που κινείται σε μια λωρίδα λεωφορείου να παρασύρεται από το όχημα. Ο ποδηλάτης μοιάζει να «πετάει» μετά την πρόσκρουση.

Η αστυνομία στην πόλη Geleen, στη νότια Ολλανδία, δημοσίευσε το τρομακτικό βίντεο σε μια προσπάθεια να βρεθεί κάποιος μάρτυρας. Ο ποδηλάτης είναι ακόμη στο νοσοκομείο, αλλά η αστυνομία μέχρι στιγμής αρνήθηκε να δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τον τραυματισμό του αν και η κατάστασή του είναι σοβαρή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ενεπλάκη σε έναν τσακωμό με τον οδηγό του αυτοκινήτου, έναν 39χρονο που είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία, ενώ λέγεται ότι η συμπλοκή έγινε για την πώληση ενός αυτοκινήτου.

Η αστυνομία κάνει λόγο και για επεισόδιο με χρήση μαχαιριού, αλλά δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για το συμβάν και την αντιπαράθεση.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται επίσης και ο οδηγός του οχήματος ο οποίος τραυματίστηκε κι αυτός στο περιστατικό. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail οι δύο άνδρες που φρουρούνται από την αστυνομία, θα αντιμετωπίσουν και οι δύο ποινές για το συμβάν.

Αξιωματικοί δήλωσαν επίσης ότι θέλουν να μιλήσουν σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για το συμβάν με την παράσυρση του ποδηλάτη ή την προηγούμενη αντιπαράθεση που είχαν οι δυο τους. Ακόμη το περιστατικό ερευνάται από τις αρχές.

Πηγή: newsbeast.gr