O Τραμπ ούτε ξέρει τι είναι Brexit, ούτε τον πολυνοιάζει κιόλας

Gazzetta team
O Τραμπ ούτε ξέρει τι είναι Brexit, ούτε τον πολυνοιάζει κιόλας
«Τείνω υπέρ του να φύγουν και να επιστρέψουν εκεί όπου βρίσκονταν, αυτό πιστεύω. Ομως, θέλω να κάνουν οι άνθρωποι αυτό που επιθυμούν» δήλωσε μεταξύ άλλων

Τι κι αν όλος ο πλανήτης έχει στραμμένο το βλέμμα στη Μ. Βρετανία, για το δημοψήφισμα της Πέμπτης, ο Ντόναλντ Τραμπ παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει καλά το διακύβευμά του.

Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να δηλώσει ότι τείνει υπέρ του Brexit. «Δεν πρέπει να με ακούνε οι άνθρωποι επειδή δεν έχω ενδιαφερθεί ιδιαίτερα για το θέμα», είπε ο μεγιστάνας υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

«Τείνω υπέρ του να φύγουν και να επιστρέψουν εκεί όπου βρίσκονταν, αυτό πιστεύω. Όμως, θέλω να κάνουν οι άνθρωποι αυτό που επιθυμούν. Αφού όμως με ρώτησαν, απάντησα ότι εγώ πιθανότατα θα ψήφιζα υπέρ της εξόδου», είπε και το δικαιολόγησε επικαλούμενος το «παζάρεμα» και το μεταναστευτικό, καθώς η παράνομη μετανάστευση στις ΗΠΑ έχει αναγορευτεί σε βασικό θέμα της προεκλογικής εκστρατείας του.

«Λέω επίσης στους ανθρώπους να μην ακολουθήσουν την πρότασή μου γιατί είναι μόνο μια πρόταση, είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ», πρόσθεσε ο Τραμπ.

Πηγή: protothema.gr