Ο Άδωνις πήγε για μαλλί, αλλά πάλι βγήκε κουρεμένος (vid & pics)

Gazzetta team
Ο Άδωνις πήγε για μαλλί, αλλά πάλι βγήκε κουρεμένος (vid & pics)
Οι online περιπέτειες του Άδωνι Γεωργιάδη συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, ακόμη και με ψηφοφορίες που ξεκινάει ο ίδιος.

Χωρίς τέλος είναι οι γκάφες του Άδωνι, καθώς και να ήθελε δεν θα μπορούσε να κάνεις τόσες πολλές και ανά τόσο συχνά διαστήματα.

Μετά λοιπόν από την είδηση troll με τα... φωνήεντα του Φίλη και την κρουαζιέρα που διοργάνωσε, ήρθε το τραγούδι του Σταμάτη Μορφονιού για να του φτιάξει την ημέρα.

Άκουσε λοιπόν τους στοίχους και είπε να τους χρησιμοποιήσει, με το γνωστό λαϊκιστικό του τρόπο, για προσωπικό όφελος. Ή μάλλον για την ακρίβεια πολιτικό όφελος.


Έτσι πήρε δύο προτάσεις του κομματιού που έλεγαν «ο άρχοντας της καρπαζιάς» και «ο ψεύτης β\ διαλογής που τον γλεντάει το σύστημα» και έγραψε το παρακάτω μήνυμα στο twitter...

Μόνο που ο συνθέτης και τραγουδιστής είπε να του χαλάσει τα σχέδια, απαντώντας το εξής...

Ο Άδωνις όμως, επειδή «δεν το σκιάζει φοβέρα καμιά», δεν πτοήθηκε και συνέχισε. Τι έκανε;

Έθεσε το παρακάτω ερώτημα σε ψηφοφορία μέσω Twitter...

Μόνο που το αποτέλεσμα μόνο ικανοποιητικό δεν ήταν, καθώς μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης το 68% των όσων ψήφισαν έβλεπαν αυτόν, ως το κεντρικό πρόσωπο του τραγουδιού...

Κοινώς, ακόμη ένα fail και μάλιστα epic προστέθηκε στο ενεργητικού του δημοκρατικού πολιτικού της χώρας.

Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, ήρθαν και οι δηλώσεις του Σταμάτη Μορφονιού στο e-tradio για να ξύσουν όχι και τόσο παλιές πληγές του αντιπροδροέδρου...

«Το ότι διαφωνώ κάθετα με τον δρόμο που επέλεξε να ακολουθήσει ο Αλέξης Τσίπρας μετά το δημοψήφισμα, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το να επιτρέψω στον Άδωνι Γεωργιάδη -αγαπημένου παιδιού του χουντικού Στυλιανού Παττακού- να χρησιμοποιήσει ένα τραγούδι μου για "αντιπολίτευση". Άλλο το ένα, άλλο το άλλο...

Επειδή λοιπόν τις τελευταίες ημέρες δημιουργήθηκε ένα θέμα στο διαδίκτυο με αρκετά site που ανάρτησαν το τραγούδι μου "Ο Άρχοντας" βάζοντας τίτλο "Ένα τραγούδι που (μάλλον) είναι αφιερωμένο στον Τσίπρα" θέλω να πω αυτό: Ο "Άρχοντας" για τον οποίο έχει γραφτεί το τραγούδι βρίσκεται σίγουρα μέσα στην βουλή, βρίσκεται όμως ακόμα σιγουρότερα στη γειτονιά μας, βρίσκεται στην εργασία μας. Ενίοτε βρίσκεται και στον καθρέφτη μας.

Καλό θα ήταν νομίζω από αυτό το τελευταίο να ξεκινήσουμε να τον αναζητούμε μπας κι έρθει κάποια όμορφη μέρα να γλιτώσουμε από δαύτον και να πάμε επιτέλους ένα βήμα παρακάτω».