Ιδανικό πρωινό στην Ελβετία: Καφές και στοματικός έρωτας

Gazzetta team
Ιδανικό πρωινό στην Ελβετία: Καφές και στοματικός έρωτας
«Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες είναι πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στην εργασία τους όταν έχουν ικανοποιηθεί σεξουαλικά το πρωί» υποστηρίζει ο τολμηρός Μπράντλει Σαρβέτ.

Θέλετε να πιείτε τον αγαπημένο σας καφέ και ταυτόχρονα να εκτονώσετε τις ορμές σας; Ένας Ελβετός έχει τη λύση τολμώντας κάτι το πρωτοποριακό, τουλάχιστον στην Ευρώπη. Στόχος του είναι να ανοίξει μία καφετέρια στη Γενεύη όπου εκεί ο ανδρικός πληθυσμός θα μπορεί να απολαμβάνει τον καφέ του παράλληλα όμως και τον στοματικό έρωτα . Την κυρία που θα τον φθάσει στα... ουράνια θα την έχει επιλέξει ο ίδιος ο πελάτης μέσω Ipad.

Σύμφωνα με το γαλλικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό "Closer" , ο τολμηρός Ελβετός Μπράντλει Σαρβέτ έχει ήδη ζητήσει άδεια για την λειτουργία του "Cafe pipe" (έτσι θέλει να το «βαφτίσει») και αναμένει το πράσινο φως από τις αρχές της Γενεύης.

Ο Μπράντλει Σαρβέτ, όπως είναι το ψευδώνυμό του γιατί, όπως λέει, δεν θέλει να αναμιγνύει την οικογένεια και τα επαγγελματικά, πιστεύει πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, γι' αυτό και σκέφθηκε να δώσει στους άρρενες πελάτες του την ευκαιρία να αφυπνίσουν το σώμα και το πνεύμα τους ταυτόχρονα στο μαγαζί του....

«Πίνοντας καφέ, οι πελάτες μας θα μπορεί να απολαμβάνουν την περιποίηση μιας κυρίας την οποία έχουν οι ίδιοι επιλέξει στο Ipad. Δεν θα σερβίρουμε αλκοόλ αλλά μόνο καφέ» επισημαίνει. «Κι' αυτό γιατί ο καφές δρα άμεσα στον οργανισμό. Επιπλέον, μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνδρες είναι πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στην εργασία τους όταν έχουν ικανοποιηθεί σεξουαλικά το πρωί» υποστηρίζει».

Από την πλευρά των αρμόδιων αρχών, δεν θα υπάρχει πρόβλημα νόμιμης λειτουργίας του αν καταγραφεί ως χώρος για ανδρικό μασάζ.

Με 65 ελβετικά φράγκα, πάντως, ο ανδρικός πληθυσμός θα μπορεί να ξυπνάει το μυαλό και το σώμα του προτού πάει στο γραφείο του.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ καφέ όπως το "Cafe pipe" πρωτοεμφανίστηκαν στην Ταϊλάνδη, από όπου εκτιμάται ότι πήρε την ιδέα ο Σαρβέτ για να την κάνει πράξη και στην Ευρώπη.

Οι άνδρες που επισκέπτονται την καφετέρια, παραγγέλνουν το καφέ τους ή αν θέλουν κάποια ελαφριά σνακ όπως κρύα σάντουιτς και στην συνέχεια περιμένουν την άφιξη της κυρίας...


Πηγή: protothema.gr