Συλλήψεις για όπλα σε Βραχάτι, Σπάρτη και Λάρισα

Gazzetta team
Συλλήψεις για όπλα σε Βραχάτι, Σπάρτη και Λάρισα
Βρέθηκαν ναρκωτικά και παράνομος οπλισμός

Με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και εννέα σφαίρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Κορίνθου δύο νεαροί Έλληνες ηλικίας 21 και 28 χρόνων, αλλά στο σπίτι του μεγαλύτερου στο Βραχάτι βρέθηκαν και άλλα ναρκωτικά μαζί με παράνομο οπλισμό.


Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με 13 φυσίγγια και μία βαλλίστρα, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος καλλιεργούσε ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 0,80 εκατοστών και είχε στην κατοχή του 52,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης μαζί με μια ζυγαριά ακριβείας και δύο τρίφτες. Ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Κορίνθου άσκησε και στους δυο δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ένα πιστόλι κρότου και ένα κυνηγετικό όπλο είχε παράνομα στο σπίτι του σε τοπική κοινότητα του δήμου Σπάρτης ένας 48χρονος, ο οποίος συνελήφθη μετά από έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.

Οπλισμένος με ένα ξύλινο ρόπαλο μήκους 1,20 μέτρου κυκλοφορούσε στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, ένας 46χρονος Ινδός ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Πηγή: protothema.gr