Ο Ιβάν Σαββίδης υποδέχεται τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο Άγιον Όρος

Ο Ιβάν Σαββίδης υποδέχεται τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο Άγιον Όρος
Μαζί με τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο, ο Ιβάν Σαββίδης θα υποδεχθεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν το ερχόμενο Σάββατο (28/5) στο Άγιον Όρος.

Η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στο «Περιβόλι της Παναγιάς» αποτελεί από μόνης της ένα ξεχωριστό γεγονός, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης με την παρουσία του, ανάμεσα στους ελάχιστους υψηλά προσκεκλημένους, αποδεικνύει τους ισχυρούς δεσμούς, που συνεχίζει να διατηρεί με την ρωσική ηγεσία.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους συνεργάτες του στη Θεσσαλονίκη, ότι θα επιστρέψει στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, ενδεχομένως να παρακολουθήσει τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο για τα πλέι οφ, ενώ την Παρασκευή (27/5) θα συνοδεύσει τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο για να υποδεχθούν μαζί την επόμενη μέρα τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα και με το «Εθνος της Κυριακής».

Η Μονή Αγίου Παντελεήμονα έχει μετατραπεί σε φρούριο εν όψει της άφιξης Πούτιν, ενώ πληροφορίες από τη Μονή Βατοπεδίου κάνουν λόγο για περίπου 1.000 άτομα από τη Ρωσία που θα φτάσουν αυτές τις μέρες στο Άγιον Όρος.