Την έδιωξαν από το γυμναστήριο γιατί είχε τεράστιο στήθος (pics)

Gazzetta team
Την έδιωξαν από το γυμναστήριο γιατί είχε τεράστιο στήθος (pics)
Απίστευτα πράγματα! Στον Καναδά απαγόρευσαν σε γυναίκα να φοράει τιραντέ μπλουζάκια στο γυμναστήριο επειδή... έχει τεράστιο στήθος!

Κι όμως! Σε γυμναστήριο του Καναδά απαγορεύτηκε σε γυναίκα να φοράει... ανοιχτά μπλουζάκια επειδή έχει αρκετά μεγάλο στήθος.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, γιατί η υπόθεση δείχνει αρκετά σοβαρή. Αρχικά, ένας υπάλληλος του γυμναστηρίου ζήτησαν από τη γυναίκα να μην γυμναστεί ξανά με μπλουζάκια που τονίζουν το στήθος της γιατί δεν η επιχείρηση δεν τα θεωρούσαν σεμνά! Έπειτα, η ίδια συνειδητοποίησε πως δεν είχαν πρόβλημα ούτε τα μέλη του γυμναστηρίου, ούτε όλοι οι υπάλληλοι. Αλλά, μόνο δύο γυναίκες που εργάζονται εκεί.

Η ίδια ένιωσε πως την ταπεινώνουν, αφού δεν ήταν η μόνη που γυμναζόταν με τέτοιου είδους μπλουζάκια που τόνιζαν το στήθος της.

Η... άτυχη γυναίκα έγραψε στο λογαριασμό της στο facebook: «Ένας υπάλληλος μου είπε ότι το top μου ήταν άσεμνο και πως είναι προσβλητικό τόσο για τους άλλους υπαλλήλους, όσο και για τα μέλη του γυμναστηρίου. Επίσης, ότι έχουν dress code πως θα πρέπει να ντύνομαι πιο σεμνά. Εγώ απλά θα πω πως το top μου δεν διέφερε από αυτά που φορούσαν άλλες γυναίκες στο γυμναστήριο, το μόνο που ήταν διαφορετικό από τις άλλες γυναίκες είναι το στήθος μου που είναι πολύ μεγαλύτερο από το δικό τους.

Μάλιστα, οι υπόλοιπες γυναίκες μου είπαν ότι δεν βρήκαν προσβλητική την εμφάνισή μου. Αντιθέτως, αποδείχθηκε ότι πρόβλημα είχαν δύο γυναίκες που εργάζονται εκεί.

Ένιωσα ταπεινωμένη! Αυτό ήταν άδικο! Δεν γινόταν να τους ενοχλεί μόνο η δική μου μπλούζα. Διαφορετικά μεγέθη σημαίνει διαφορετικοί κανόνες; Απλά θα ήθελα να γίνει γνωστό αυτό και να το πω δημοσίως. Αν δεν επιτρέπεται να φορώ εγώ τιραντάκια εξαιτίας του μεγάλου στήθους μου, τότε να μην επιτρέπεται σε καμία γυναίκα. Να υπάρχουν ίδιοι κανόνες. Διαφορετικό μέγεθος, διαφορετικοί κανόνες!».