Η βασίλισσα Ελισάβετ κέρδισε 63 ευρώ και έκανε σαν τρελή (pics)

Gazzetta team
Η βασίλισσα Ελισάβετ κέρδισε 63 ευρώ και έκανε σαν τρελή (pics)
Η βασίλισσα Ελισάβετ χαίρεται σαν παιδί μόλις κερδίζει δωροεπιταγή...

Μήνες, ίσως και χρόνια είχαν οι Βρετανοί να δουν την βασίλισσά τους να γελάει τόσο χαρούμενη.

Κι όμως συνέβη με μια από τις πλουσιότερες βασίλισσες στον κόσμο. Η Ελισάβετ ξέσπασε από χαρά όταν κέρδισε δωροεπιταγή χάρη στη νίκη ενός από τα άλογά της σε διαγωνισμό ιπποδρομιών.
Η Ελισάβετ δεν έκρυψε τη χαρά της και σχεδόν δάκρυσε από συγκίνηση μόλις κέρδισε μια δωροεπιταγή 63 ευρώ μετά τη νίκη ενός αλόγου της. Τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά στην εκδήλωση "Royal Windsor Horse Show", όπου η βασίλισσα είχε στείλει να διαγωνιστεί το άλογό της με την ονομασία Barber's Shop.


Φορώντας ένα κλασικό βρετανικό μπουφάν σε χρώμα μπλε ρουαγιάλ, φούστα καρό με πιέτες και φουλάρι στα μαλλιά, η βασίλισσα έδειξε έκπληξη όταν της έδωσαν έναν φάκελο που περιείχε μια δωροεπιταγή για αγορές στο σούπερ μάρκετ Tesco, πολύ διάσημο στη Μεγάλη Βρετανία. Ενώ ως εκείνη τη στιγμή η βασίλισσα της Αγγλίας είχε το γνωστό βλοσυρό της ύφος, μόλις άνοιξε τον φάκελο και ανακάλυψε ότι πρόκειται για δωροεπιταγή σχεδόν πέταξε από τη χαρά της.


«Ελπίζουμε ότι αυτή η δωροεπιταγή θα κάνει τους βασιλείς να ψωνίζουν περισσότερο» σχολίασε, ειρωνικά, ο εκπρόσωπος τύπου της Tesco. Ας σημειωθεί ότι η βασίλισσα δεν ψωνίζει ποτέ τίποτα μόνη της αλλά και ότι η βασιλική οικογένεια ξόδεψε 1,64 εκατομμύρια ευρώ για τρόφιμα το 2015. Τα έξοδα της βασιλικής οικογένειας πληρώνουν οι βρετανοί φορολογούμενοι ενώ η προσωπική περιουσία της Ελισάβετ, σύμφωνα με το Sunday Times, εκτιμάται σε 431 εκατομμύρια ευρώ.


Πηγή: iefimerida.gr