Video με τα αιτήματά τους έκαναν οι εργαζόμενοι του MEGA (vid)

Gazzetta team
Video με τα αιτήματά τους έκαναν οι εργαζόμενοι του MEGA (vid)
Συνεχίζουν τις στάσεις εργασίας οι υπάλληλοι του MEGA και στα πλαίσια των κινητοποιήσεων τους, πρόβαλαν στον αέρα ένα βίντεο και ζητούν άμεσα απαντήσεις από τους μετόχους και τις τράπεζες.

«Οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του MEGA συνεχίζουν να εργάζονται, με αίσθημα ευθύνης και διάθεση διαρκούς προσφοράς στην ενημέρωση, παρά το γεγονός ότι δεν αμείβονται εδώ και αρκετές εβδομάδες. Με αυτό τον τρόπο επιδεικνύουν εμπράκτως την απόφαση τους να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού, παρά το γεγονός ότι έχει διακοπεί η χρηματοδότηση του MEGA, λόγω εμπλοκής μεταξύ των μετόχων και των τραπεζών. Ως αποτέλεσμα, οι τράπεζες δέσμευσαν της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.», αναφέρεται στην ανακοίνωση που προβάλει το βίντεο.

Οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του καναλιού ζητούν άμεσα την εξόφληση της μισθοδοσίας τους: «Οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του MEGA αναμένουν άμεσα απαντήσεις από τους μετόχους και τις τράπεζες καθώς και να αποκαταστήσουν χωρίς καθυστέρηση την ομαλή εξόφληση της μισθοδοσίας, διευθετώντας τις οφειλές που εκκρεμούν προς το σύνολο των εργαζομένων».

Πηγή: koolnews.gr