Πρώτα τον πυροβόλησαν και μετά τον αποκεφάλισαν

Πρώτα τον πυροβόλησαν και μετά τον αποκεφάλισαν

Θρίλερ με το ακέφαλο πτώμα στη Γλυκή Θεσπρωτίας.

Πρώτα τον πυροβόλησαν και μετά τον αποκεφάλισαν

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία του 25χρονου στη Γλυκή Θεσπρωτίας, έφερε στο φως η ιατροδικαστική εξέταση. Ο νεαρός είχε βρεθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας αποκεφαλισμένος στο στάβλο όπου εργαζόταν, από τον εργοδότη του, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές.

Όμως, μετά την ιατροδικαστική εξέταση, που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας από τον Καθηγητή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη, αποδείχθηκε ότι του αποκεφαλισμού είχε προηγηθεί πυροβολισμός.

Ο δράστης ή οι δράστες είχαν πυροβολήσει μία φορά τον 25χρονο στο λαιμό, στοιχείο που «υπέκρυψε» ο αποκεφαλισμός. Το τραύμα, σύμφωνα με το epiruspost.gr, ήταν τυφλό και η σφαίρα βρέθηκε στον πνεύμονα.

Ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής, ενώ το πτώμα δεν έφερε εκδορές ή το παραμικρό τραύμα που μπορεί να κρύβει αντίδραση ή αντίσταση, από πλευράς του θύματος.

Αυτό το στοιχείο δίνει νέα τροπή στην αστυνομική έρευνα, η οποία πλέον στοχεύει και σε άλλους χώρους, εκτός των συμπατριωτών του 25χρονου Αλβανού. Eπιπλέον, οι αστυνομικές αρχές ερευνούν με προσοχή την δράση του στην Αλβανία, καθώς φέρεται να έχει εμπλακεί σε παράνομες πράξεις ενώ εξετάζονται κι άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντός του.

Το ότι ο δράστης επιχείρησε να εξαφανίσει τα ίχνη του πυροβολισμού με τον αποκεφαλισμό, καθώς και το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί το κεφάλι του θύματος, δεν αποκλείουν την πιθανότητα πίσω από το έγκλημα να κρύβεται η εκτέλεση συμβολαίου θανάτου ή χτυπήματος της οργανωμένης μαφίας.

Στοιχεία που μπορούν να αξιοποιηθούν στην έρευνα αναμένεται να προκύψουν και από τα τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε το θύμα, για τα οποία έχει ζητηθεί άρση του απορρήτου.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Best of internet