Έχει ξεσπάσει σάλος επειδή το Facebook θα χορηγήσει τον Trump

Gazzetta team
Έχει ξεσπάσει σάλος επειδή το Facebook θα χορηγήσει τον Trump
To Facebook ανακοίνωσε πως θα σπονσοράρει το συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων, γεγονός που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Τι κι αν οι υπεύθυνοι επικοινωνίας του κολοσσού του Facebook, επιμένουν ότι η συμμετοχή της εταιρείας στο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος του Donald Trump, δεν σημαίνει και την υποστήριξή τους στο μεγιστάνα, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι διαβλέπουν ακριβώς το αντίθετο!

Το γεγονός, έχει προκαλέσει την αντίδραση μιας ομάδας ακτιβιστών, οι οποίοι χρησιμοποιούν την τεχνολογία ώστε εταιρείες του είδους να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο συνέδριο.

Ήδη εταιρείες κολοσσοί, όπως η Microsoft και η Coca-Cola, φοβούμενες τη διασύνδεση των ονομάτων τους με τον Trump, έσπευσαν να μειώσουν κατά πολύ τις εκ τω προτέρων υποσχέσεις χρηματοδοτήσεων

Ο εκπρόσωπος του Facebook έσπευσε να τονίσει από την πλευρά του, υπεραμυνόμενος τη συμμετοχή της εταιρείας στο συνέδριο, ότι επ’ ουδενί δεν πρόκυται για δείγμα υποστήριξης στον Trump, αλλά για μια προσπάθεια να ανοίξει ο διάλογος ανάμεσα στους ψηφοφόρους, τους υποψηφίους και τους εκλέκτορες.

Πηγή: klik.gr