Η ταινία που δεν θα δούμε ποτέ (vids)

Gazzetta team
Η ταινία που δεν θα δούμε ποτέ (vids)
Ο Τζον Μάλκοβιτς είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους ηθοποιούς των τελευταίων δεκαετιών. Ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, παρά τις ιδιοτροπίες του, αποδεικνύεται μετρ στο είδος ταινιών που σκηνοθετεί. Συνεπώς, η σύμπραξή τους θα μπορούσε να προσφέρει μια ταινία που θα συζητηθεί.

Το πρόβλημα, πάντως, είναι πως το νέο τους... πόνημα με τον τίτλο «100 χρόνια: Η ταινία που δεν θα δείτε ποτέ», έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα το 2115!

Παρότι δεν είναι σίγουρο εάν πρόκειται για ένα ακόμη διαφημιστικό κόλπο, για τα οποία φημίζεται ο Ροντρίγκεζ, η ταινία φυλάσσεται σε ειδική θυρίδα ασφαλείας στις Κάνες και θα προβληθεί στο Φεστιβάλ, στις 18 Νοεμβρίου του 2115.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ροντρίγκεζ χρησιμοποιεί διάφορα τεχνάσματα του μάρκετινγκ για την προώθηση της δουλειάς του. Παρόμοια τακτική είχε ακολουθήσει και το 2011 με την τελευταία ταινία της κινηματογραφικής σειράς «Μίνι Πράκτορες», τους οποίους συνόδευαν στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες κάρτες με μυρωδιές.

Τώρα με το έργο αυτό θέλει να δώσει στις μελλοντικές γενιές μία γεύση από το πώς νομίζουμε ότι θα μοιάζει το μέλλον.

Τη χρηματοδότηση του φιλμ, πάντως, έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής κονιάκ Louis XIII, το οποίο χρειάζεται εκατό χρόνια για να ωριμάσει...

Στο διαδίκτυο, μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει και μερικά teasers για την ταινία, τα οποία μάλλον δεν έχουν σχέση με την πλοκή!

Πηγή: efsyn.gr