Επίθεση Καμμένου στα κόμματα της αντιπολίτευσης

Gazzetta team
Επίθεση Καμμένου στα κόμματα της αντιπολίτευσης
«Διαλύσατε με το PSI τα ταμεία και μετά ψηφίσατε 58,6 δισ. μέτρα και έρχεστε σήμερα εδώ και αντί να ακολουθήσετε μια εθνική προσπάθεια, κάνετε τους παλικαρισμούς και τους λεονταρισμούς που έκαναν κάποιοι άλλοι», υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων,Πάνος Καμμένος, κατά την ομιλία του στη Βουλή, κατηγορώντας τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι τα δικά τους σπασμένα πληρώνει ο λαός και σήμερα αντί να ακολουθούν την εθνική προσπάθεια κάνουν παλικαρισμούς και λεονταρισμούς.

Ο κ. Καμμένος, κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή, τόνισε ότι τα μέτρα που πάρθηκαν από το 2010 ως το 2014 είναι 58,6 δισ. ευρώ και τα σημερινά μέτρα μέχρι και το 2018, είναι 5 δισ. «Διαλύσατε με το PSI τα ταμεία και μετά ψηφίσατε 58,6 δισ. μέτρα. Έρχεστε σήμερα εδώ και αντί να ακολουθήσετε μια εθνική προσπάθεια, κάνετε τους παλικαρισμούς και τους λεονταρισμούς που έκαναν κάποιοι άλλοι», υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Τόνισε δε ότι στο διαδίκτυο γίνεται ολόκληρη καμπάνια από διανοούμενους και διεθνείς προσωπικότητες απ' όλο τον κόσμο υπέρ της Ελλάδας και υπογράμμισε ότι «δυστυχώς το μόνο που ακούσαμε εδώ σήμερα από τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης είναι μεταξύ της κατσίκας του κ. Θεοδωράκη και των γελοιογραφιών του Αρκα του κ. Μητσοτάκη».

Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι στη Δημοκρατία υπάρχουν διαδικασίες, δεν εκλέγουν οι εταιρείες δημοσκόπων, ούτε οι τραμπούκοι, ούτε τα κανάλια, οι πολίτες εκλέγουν κυβέρνηση, για 4 χρόνια. «Θα στεναχωρηθούν πολλοί για την εικονική πραγματικότητα που τους δημιουργούν οι φίλοι τους», δήλωσε.

«Η κυβέρνηση αυτή», όπως είπε, «κατάφερε με σκληρή διαπραγμάτευση να μειώσει στο 1/3 από αυτά που είχατε υπογράψει εσείς και κατηγόρησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη πως επιστρέφει και χρησιμοποιεί μια στείρα πολιτική αντιπαράθεσης. Έπρεπε να διδαχθεί από τον κ. Μειμαράκη», είπε ο κ. Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε επίθεση κατά κάποιων μέσων για τα διαφημιστικά κονδύλια και κατηγόρησε τον πρόεδρο του Ποταμιού ότι ευνοήθηκε και το protagon, που ιδρύθηκε από τον κ. Θεοδωράκη.

«Τα δαφημιστικά κονδύλια των τραπεζών που δημοσιεύτηκαν αναφέρονται σε όλα τα ΜΜΕ;», είπε ο κ. Καμμένος και κάλεσε τον Εισαγγελέα να ερευνήσει τις διαφημιστικές εισφορές σε συγκεκριμένα μέσα και δημόσιους οργανισμούς. «Πολλά μέσα πληρώνονται από τις τράπεζες για να λένε αυτά που λένε», είπε μεταξύ άλλων ο κ Καμμένος στη Βουλή.

Πηγή: protothema.gr