Μετά τα richkids, ήρθαν και οι richparents (pics)

Gazzetta team
Μετά τα richkids, ήρθαν και οι richparents (pics)
Μετά τα πλούσια παιδιά τώρα έκαναν την εμφάνισή τους και οι ακόμα πλουσιότεροι γονείς τους με ρολόγια, λεφτά και γρήγορα αυτοκίνητα.

Υπάρχει μία παροιμία που λέει πως το «μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» και γι αυτό δεν εκπλήσσει κανέναν ο λογαριασμός «Rich Parents of Instagram».

Πριν λίγο καιρό όλοι ασχολούνταν με την καθημερινότητα των πλουσιόπαιδων του instagram και όχι γιατί έκαναν κάτι ιδιαίτερο αλλά γιατί για πολλούς ο τρόπος ζωής τους ήταν προκλητικός.



Ωστόσο ανάλογες συνήθειες έχουν και οι γονείς τους και μάλιστα δεν διστάζουν «ως μεγαλύτεροι» να αναρτήσουν τα καθημερινά τους κατορθώματα σε σχετικό account στο διαδίκτυο.

Ο λογαριασμός «Rich Parents of Instagram» περιέχει ανάλογες φωτογραφίες, στις οποίες γονείς επιδεικνύουν τον χλιδάτο τρόπο ζωής τους ποζάροντας άλλοτε στα ιδιωτικά τζετ και άλλοτε οδηγώντας σπορ αυτοκίνητα.



Φυσικά από τις φωτογραφίες δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πανάκριβα ρολόγια αλλά και αξεσουάρ που κοστίζουν μια περιουσία όπως και οι νυχτερινές εξορμήσεις τους όπου γιορτάζουν με μπουκάλια γνωστής πανάκριβης σαμπάνιας κ.α.

Ανάμεσα στο λογαριασμό όμως υπάρχουν και στιγμιότυπα τα οποία είναι άξια απορίας. Για παράδειγμα μία φωτογραφία με ένα 100αρικο τυλιγμένο μέσα σε ένα brioche. Στη λεζάντα της φωτογραφίας μάλιστα σημειώνει «ένα μικρό σνακ πριν τον ύπνο».



















Πηγή: protothema.gr