Με τι καιρό θα σουβλίσουμε (vid)

Gazzetta team
Με τι καιρό θα σουβλίσουμε (vid)
Δείτε αναλυτικά σε πια σημεία της χώρας θα βρέξει!
Το Μεγάλο Σάββατο, θα έχει καλό καιρό σε όλη τη χώρα με τη θερμοκρασία έως τους 27 βαθμούς οι μέγιστες στη χώρα. Και οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις μέχρι τα 5 με 6 και τοπικά νότια ίσως και τα 7 μποφόρ.
Τη Κυριακή του Πάσχα η ημέρα θα ξεκινήσει με καλό καιρό σε όλη τη χώρα, ήλιο με λίγα σύννεφα που σταδιακά όμως θα πυκνώνουν από τα δυτικά και βόρεια, με τοπικές βροχές να εκδηλώνονται από το μεσημέρι και μετά σε περιοχές της Πελοποννήσου, της δυτικής και βόρειας Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας και νωρίς το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα οι βροχές θα γενικευτούν σχεδόν σε όλη τη χώρα με κατά τόπους και καταιγίδες και ενίσχυση των ανέμων. Η θερμοκρασία θα αρχίσει βαθμιαία την Κυριακή να σημειώνει πτώση, πιο μικρή τη Κυριακή και πιο αισθητή σε όλη τη χώρα τη Δευτέρα με τις μέγιστες από 15 έως 22 βαθμούς.
Πιο αναλυτικά το Μ. Σάββατο:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 8 έως 23 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη ήλιος με τοπικές νεφώσεις. Το θερμόμετρο από 10 έως 20 βαθμούς.
Στη δυτική Μακεδονία και στην Ήπειρο νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά καλός καιρός με αραιές νεφώσεις. Στο Ιόνιο βόρειοι άνεμοι στα 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 24 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 9 έως 25 βαθμούς.
Καλός καιρός και στα Κύθηρα με ενισχυμένους ανέμους.
Στη Κρήτη καλός καιρός με αραιά νέφη και ισχυρούς βορειοανατολικούς ανέμους στα 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 14 έως 25 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ήλιος με λίγες νεφώσεις. Βόρειοι άνεμοι στα 3 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 27 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά Ελλάδα ήλιος με αραιά νέφη. Η θερμοκρασία από 10 έως 22 βαθμούς.
Στην Αττική αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Ενισχυμένη βορειοανατολικοί άνεμοι και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Δείτε το video από το δελτίο ειδήσεων του Alpha πατώντας ΕΔΩ!