Ανακλήθηκε η αίτηση για το άρθρο 99

Gazzetta team
Ανακλήθηκε η αίτηση για το άρθρο 99
Η εταιρία «Αφοί Καρυπίδη» προχώρησαν σε αναστολή της αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99 καθώς υπήρξε εξωδικαστικός συμβιβασμός με την «Μαρινόπουλος» που αποτελεί και τον μεγαλύτερο προμηθευτή της. Μεγάλο deal ετοιμάζει ο Θόδωρος Καρυπίδης με γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης προχώρησε σε ανάκληση της αίτησης για την υπαγωγή της εταιρίας «Αφοί Καρυπίδη» στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα. Όπως έγινε γνωστό η εν λόγω εταιρεία κατέληξε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την «Μαρινόπουλος» που αποτελεί και τον μεγαλύτερο προμηθευτή της. Η εταιρεία προχώρησε στην αποπληρωμή των χρεών της προς τους εργαζομένους στα 131 σούπερ μάρκετ που διατηρεί.

Η ανακοίνωση της πλευράς Καρυπίδη:

«H εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ανακοινώνει την ανάκληση κάθε διαδικασίας σχετιζόμενης με την υπαγωγή στη διαδικασία εξυγίανσης.του άρθρου 99.

Η κίνηση της διαδικασίας αυτής προήλθε απο ατυχή χειρισμό κατά την ένταση της διαπραγμάτευσης με την ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ για τις σοβαρές οφειλές της προς την ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ.

Η διαπραγμάτευση που συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς δημιουργεί προϋποθέσεις περαιτέρω καλής συνεργασίας και κατάληξης, αλλά ανεξάρτητα από την έκβασή της η ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ,η οποία ήδη κατέβαλε στους εργαζόμενους μισθό και δώρο Πάσχα θα συνεχίσει την δυναμική επιχειρηματική πορεία της.

Στα πλαίσια αυτά ευχαριστεί και διαβεβαιώνει τους εργαζόμενους ότι θα είναι με συνέπεια στο πλευρό τους εκπληρώνοντας τις υποχρεώσεις της και αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την μη έγκαιρη καταβολή των οφειλών της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ προς την ΑΦΟΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θόδωρος Καρυπίδης που ήταν όλο το προηγούμενο διάστημα στην Αθήνα είχε επαφές με πολύ γνωστή αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ (Μy Market) και αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξει συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρίες.