Συνεχίζει τα ομοφοβικά παραληρήματα ο μητροπολίτης Μαντινείας

Gazzetta team
Συνεχίζει τα ομοφοβικά παραληρήματα ο μητροπολίτης Μαντινείας
Επίθεση και κατά της Πολιτείας, για την οποία τόνισε ότι «ξεφτιλίζει το μυστήριο του γάμου».

Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του «συμφώνου συμβίωσης» και όσων προώθησαν τη ψήφισή του, χοροστατώντας χθες κατά την Ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Γιάτρισσας στον συνοικισμό Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη. Κατά τη διάρκεια του κηρύγματός του υπήρξε λάβρος εναντίον της Πολιτείας η οποία, όπως είπε, σήμερα «ξεφτιλίζει το μυστήριο του γάμου».

Ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος τόνισε χαρακτηριστικά: «Γάμος είναι η ένωσις ανδρός και γυναικός. Για τον γάμο η νύφη στολίζεται με ό,τι καλύτερο έχει, όπως και ο νυμφίος. Οι συγγενείς και οι φίλοι λαμπρύνουν τη στολή τους και χαίρονται. Ο γάμος είναι γιορτή τιμής και λαμπρότητος πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης τόνισε: «Τελευταία, με τη θεωρία του Μαρξ και τη δημιουργία του κομμουνισμού απεκόπησαν από τον Θεό και ξεφτίλισαν και το μυστήριο του γάμου. Μετέτρεψαν τον γάμο σε μια απλή σχέση μεταξύ των ανθρώπων και, το χειρότερο από όλα, η Βουλή των Ελλήνων χαρακτηρίζει τον γάμο διαστροφή και ένωση διεστραμμένων ανθρώπων του ιδίου φύλου».

Πηγή: lifo.gr