+slo-gun

«Ξαναχτύπησε» η ιδιοκτήτρια του υπό κατάληψη ξενοδοχείου

«Ξαναχτύπησε» η ιδιοκτήτρια του υπό κατάληψη ξενοδοχείου

«Για το βίντεο και για τα χάσταγκ στο τουίτερ και για διάφορα άλλα που με διασύρουν έχει ήδη αναλάβει η ΔΗΕ και ο δικηγόρος μου για μηνύσεις», λέει η Αλ. Παπαχελά.

«Ξαναχτύπησε» η ιδιοκτήτρια του υπό κατάληψη ξενοδοχείου

Στην αντεπίθεση κατά των «αλληλέγγυων» που έχουν κάνει κατάληψη στο ξενοδοχείο της περνά η «αλληλέγγυα» ιδιοκτήτρια Αλίκη Παπαχελά, προειδοποιώντας ευθέως για προσφυγή στη δικαιοσύνη και εναντίον όσων προσπαθούν να τη διασύρουν μέσω από τα social media.

Με νέα ανάρτησή της στο facebook, ξεκαθαρίζει: «Οχι πουλάκια μου, δεν θα το παίξω θύμα, γιατί εγώ και ευτυχώς αρκετοί άλλοι ξέρουμε πολύ καλά τι είμαι και τι δεν είμαι καθώς και την πλήρη αλήθεια. Συρτε με στα μανταλάκια όσο θέλετε, η αλήθεια δεν θ αλλάξει». 

Παράλληλα, απαντά και στην καταγγελία ότι έκανε ...like στο facebook στην είδηση της κατάληψης κλειστού ξενοδοχείου για τους πρόσφυγες, αλλά μόλις συνειδητοποίησε ότι είναι το δικό της, αντέδρασε έντονα.

Υπενθυμίζεται ότι το εγκαταλελειμμένο City Plaza στο κέντρο της Αθήνας είναι κλειστό από το 2010 και πρόσφατα καταλήφθηκε από ομάδα αλληλέγγυων, προκειμένου να στεγάσουν πρόσφυγες και να δημιουργήσουν, όπως λένε, έναν αυτοδιαχειριζόμενο χώρο αγώνα και ενημέρωσης. Η ίδια διαμαρτύρεται για την καταπάτηση της περιουσίας της και κατηγορεί τους αλληλέγγους για περίεργα και ύποπτα παιχνίδια με ΜΚΟ και οργανώσεις. 

H ανάρτηση της Αλίκης Παπαχελά: 

Ευχαριστώ την μαμά μου, τον μπαμπά μου κι όλο μου το σόϊ. 
Μα πιό πολύ όλους εσάς που με κάνατε τόσο διάσημη σε μια μέρα. Τα χρόνια που δούλευα στο θέατρο ούτε είχα διανοηθεί τέτοια διασημότητα! tongue emoticon 
Επίσης ευχαριστώ που έχετε πάρει αναρτήσεις, φωτό και άλλα απ το προφίλ μου στο facebook και τα κάνατε έναν ωραιότατο αχταρμά μνημοσύνου. Φωτό δε, απ τα νιάτα μου και από παραστάσεις ή παρουσιάσεις που συμμετείχα δίνουν πραγματικά άλλο χρώμα και διάσταση. Και φυσικά φίλους που φωτογραφίζονται μαζί μου και είναι και αυτοί υπόλογοι που έκαναν παρέα μ ένα κάθαρμα σαν εμένα! 
Μην ξεχάσω να σας ευχαριστήσω πρωτίστως που με έχετε να πηδιέμαι με νταβραντισμένο έγχρωμο! Ονειρο ζωής που ποτέ δεν έγινε πραγματικότητα! Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ! Και σημειολογικά κορυφαίο! Και άψογα ταιριαστό με την ναζιστική ρητορική "θα μας πηδήξουν οι μαύροι". Μπράβο στον εμπνευστή και δημιουργό!
Κατά τ άλλα, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί όλη αυτή η λάσπη και αποδόμησή μου σαν άνθρωπος. Τι δικαιώνει και ποιόν; Να με οδηγήσετε σε τι; Δικαιώνει κάπου την κατάληψη; Τύπου "είναι μαλάκω και γι αυτό καλά κάνουμε;"
Κούνια που σας κούναγε. 
Καθένας λέει και κυκλοφορεί εντελώς ανυπόστατα πράγματα για μένα λες και με ξέρει και ξέρει καλά ότι έτσι είναι. Κι εγώ δλδ τώρα θα πρέπει ν αναλωθώ να διαψεύδω την κάθε μαλακία που ο κάθε ανεγκέφαλος λέει για μένα; Ρε δεν πάτε καθόλου καλά. 
Εντελώς πληροφοριακά να σας πω ότι και για το βίντεο και για τα χάσταγκ στο τουίτερ και για διάφορα άλλα παρεμφερή που με διασύρουν έχει ήδη αναλάβει η ΔΗΕ και φυσικά ο δικηγόρος μου για μηνύσεις. 
Οχι πουλάκια μου, δεν θα το παίξω θύμα, γιατί εγώ και ευτυχώς αρκετοί άλλοι ξέρουμε πολύ καλά τι είμαι και τι δεν είμαι καθώς και την πλήρη αλήθεια. Συρτε με στα μανταλάκια όσο θέλετε, η αλήθεια δεν θ αλλάξει. 
Και τελευταίο αλλά σημαντικό. Εχετε πάρει και κάνει καραμέλα το θέμα με το "λάϊκ" δίνοντας διαστάσεις τύπου "όταν το κατάλαβε έπαθε υστερία" και άλλα φαιδρά (μην πω για την προσπάθεια ψυχιατρικοποίησής μου, άλλο πάλι κι αυτό), χρησιμοποιώντας το σχόλιο μιας φίλης που δεν ήξερε τι παίζει και είχε μπερδευτεί. Η αλήθεια είναι ότι ενημερώθηκα για την σελίδα καλέσματος που είχε γίνει, γιατί μέχρι εκείνην την ώρα δεν ήξερα ποιοί είχαν σπάσει τις κλειδαριές κι είχαν μπουκάρει και με τι σκοπό, καθ οδόν για το ξενοδοχείο. Και μου είπαν ότι το είχε ανεβάσει ο φίλος φατσομπουκίουPeterson Denise Wilberforce, κι έτσι μπήκα απ το κινητό να το δω εν πλήρη γνώσει μου τι αφορούσε. Κι έκανα λάϊκ για να έχω μεγαλύτερη ευκολία στην πρόσβαση απ το κινητό να παρακολουθώ την ανάρτηση. Μάλιστα το πρώτο σχόλιο που έκανα για το θέμα ήταν σ αυτήν την ανάρτηση. Φυσικά δεν ξέρω αν ακόμα υπάρχει και η ανάρτηση και το σχόλιο, διότι δεν φανταζόμουν τις διαστάσεις που θα έπαιρνε το θέμα για να φροντίσω να κάνω σκρην σοτ. 
Το λάϊκ το έβγαλα αργά την νύχτα που επέστρεψα σπίτι μου διότι δεν υπήρχε πλέον η λειτουργική ανάγκη. Εν τω μεταξύ είχα κάνει ήδη αρκετές αναρτήσεις απ το κινητό, δεν έπαθα "υστερία" μετά. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας. 
Αλλη απολογία ιερά εξέτασή μου; Τι βρακί φοράω να σας πω;
Και φυσικά με τιμά απολύτως που ξεσηκώσατε εναντίον μου κάτι Τατσόπουλους, Χειμωνάδες, Τζημεροτέτοιους, Ζερβούδες, Ευθυμιοπούλου και άλλα μπουμπούκια. Και μόνο αυτό με δικαιιώνει.
(Η ανάρτηση είναι δημόσια δεν χρειάζεται να βάλετε τα κυπατζίδικα ρουφιανάκια σας να "κλέψουν" το προφίλ μου.)

Πηγή: thetoc.gr

Best of internet