10 μικροπράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι (pics)

Gazzetta team
10 μικροπράγματα που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι (pics)
Πάψε να μιλάς και πάρε τα λεφτά μου.

Kαι ήρθε εκείνη η ώρα που θέλεις να ψωνίσεις κάτι χρηστικό έξυπνο και πρωτότυπο. Για αυτό είμαστε εμείς εδώ αγαπητέ αναγνώστη για να καλύψουμε αυτή σου την ανάγκη με αυτά εδώ τα 10 gadgets που θέλουμε με τρέλα.

Βουρτσάκι ξεσκονίσματoς

gadgets220401

Για εσένα που είσαι φανατικός με την καθαριότητα του πληκτρολογίου σου αλλά ταυτόχρονα ρομαντική ψυχή, το βουρτσάκι καθαρίσματος σε σχήμα γλυκούλη αρκούδου είναι εδώ. Τέρμα πια το βρώμικο πληκτρολόγιο που σιχαινόσουν να το αγγίξεις. Πλέον αρκεί ένα ζούληγμα κι όλα θα ναι λαμπερά κι αστραφτερό, ωσάν καινούρια.

Το usb λαμπάκι με τον αστροναύτη

gadgets220402

Αγαπάς το διάστημα και του αστροναύτες; Αυτό το λαμπάκι αστροναύτης θα γίνει ο νέος σου κολλητός. Τέρμα πια οι μοναχικές νύχτες που σέρφαρες στα σκοτεινά. Πλέον θα έχεις την καλύτερη παρέα.

Tα φρουτοχαρτάκια υπενθύμισης

gadgets220403

Τώρα πια οι υποχρεώσεις σου θα γίνονται πολύ πιο ευχάριστες με τα φρουτοχαρτάκια υπενθύμισης. Φοβάσαι πως θα ξεχάσεις να κάνεις κάτι σημαντικό; Σημείωσέ το εκεί και όταν έρθει η ώρα θα το κάνεις με… Απίστευτη όρεξη.

Το σελοτέιπ χαμαιλέοντας

gadgets220404

Διότι τα βαρεθήκαμε τα ψυχρά σκέτα σελοτειπ φίλε μου. Θέλουμε κάποιο που να μπορεί να πρροσαρμόζεται στις καθημερινές μας ανάγκες σαν.. χαμαιλέοντας.

Στιλάτη τσάντα για laptop

gadgets220405

Για εσένα λατρμένη αναγνώστρια που θέλεις να ξεχωρίζεις στη δουλειά και τη σχολή σου. Που η λέξη στυλ δεν απλά άσχετα γραμματάκια βαλμένα στη σειρά τούτη η τσάντα είναι αυτό που θες.

Ημερολόγιο με μήλα

creative-office-calendar

Επειδή ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα, αυτό το ημερολόγιο θα το λατρέψεις. Για κάθε ημέρα που περνά τρως και το αντίστοιχο μήλο κι έτσι ένας γλυκός μήνας σε περιμένει. Δυστηχώς δεν κυκλοφορεί κάπου αυτή την περίοδο, αλλά ελπίζουμε να επανακυκλοφορήσει στο (άμεσο) μέλλον

Κούπα με συναγερμό

lockcup

Αρκεί να κρατήσεις κάπου καλά κριμένο αυτό το μικρό πραγματάκι και η κούπα θα σου ανήκει για πάντα μας και ό,τι κι αν βάλεις μέσα χωρίς αυτό απλά θα χύνεται.

Αναπτήρας Charmander

charmander-lighter

Το αγαπημένο μας Pokemon της φωτιάς τώρα σε αναπτήρα. Και μάλιστα όχι όποιον κι όποιον αναπτήρα. Ο τρόπος που ανάβει θα σε κάνει να νιώσεις σαν να πρόκειται ο Charmander να πετάξει όντως φωτιά. Και κατά έναν τρόπο το κάνει κιόλας.

To τραπεζάκι ενυδρείο του καφέ

trapezaki enydrio

Ποιος σου είπε ότι το ψάρι κι ο καφές δεν συνδυάζονται; Το τραπεζάκι ενυδρείο αξίζει εντελώς τα λεφτά του μιας και είναι ιδανικό για να ακουμπήσεις πάνω του την κούπα του καφέ σου και να αράξεις χαλαρά. Mάλιστα έχει το δικό του φωτάκι και φίλτρο καθορισμού.

Η διευκρινιστική πετσέτα

face butt towel

Είσαι από εκείνους που όταν βγαίνουν από το μπάνιο, τα χάνουν εντελώς γιατί δεν ξέρουν με ποιο μέρος της πετσέτας πρέπει να σκουπιστούν; Χαμογέλα και νιώσε αισιόδοξος. Η πετσέτα με απλό και κατανοητό τρόπο θα σου λύσει το πρόβλημα. Και αντίο μπερδέματα.

Πηγή: rise.gr