Γάλλος υπουργός τράβηξε το string δημοσιογράφου (pics)

Γάλλος υπουργός τράβηξε το string δημοσιογράφου (pics)

Τον περασμένο Μάιο σε άρθρο της Liberation γυναίκες δημοσιογράφοι κατήγγειλαν σεξιστικές συμπεριφορές ορισμένων πολιτικών ανδρών, με ένα συγκεκριμένο περιστατικό να δημιουργεί αντιδράσεις.

Γάλλος υπουργός τράβηξε το string δημοσιογράφου (pics)

Το άρθρο της γαλλικής εφημερίδας τιτλοφορούνταν ως «Κάτω τα χέρια» και περιείχε ανέκδοτα περιστατικά άσεμνων συμπεριφορών.

Το περιστατικό, που προκάλεσε σάλο και είχε πρωταγωνιστή Γάλλο υπουργό, περιγραφόταν: «Υπουργός, που βλέποντας μια από εμάς να σκύβει για να πιάσε ένα στυλό, δεν μπορεί να κρατήσει τα χέρια του: μουρμουρώντας: Α, μα τι μου δείχνετε ακριβώς εδώ;». Τότε, τράβηξε το λάστιχο από το εσώρουχο της δημοσιογράφου, μπροστά στους άφωνους συναδέλφους της.

Μπορεί στο άρθρο να μην είχε κατονομάσει τον υπουργό, ωστόσο, σήμερα το βιβλίο «Elyssee off» αποκάλυψε την ταυτότητά του.

Το όνομά αυτού Μισέλ Σαπέν.

Aris Oikonomou / SOOC

«Τέντωσε και άφησε το λάστιχο του εσωρούχου», σημειώνει χαρακτηριστικά το βιβλίο, που συγγράφουν οι Αζίζ Ζεμουρί και Στεφανί Μαρτό.

Η Le Parisien επικοινώνησε με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών, ο οποίος διέψευσε το περιστατικό, κάνοντας λόγο για συκοφαντίες, αρνούμενος τους ισχυρισμούς του βιβλίου.

Πηγή: iefimerida.gr

Best of internet