Κατέληξε ο πρόσφυγας που παρασύρθηκε από κλούβα της ΕΛ.ΑΣ

Gazzetta team
Κατέληξε ο πρόσφυγας που παρασύρθηκε από κλούβα της ΕΛ.ΑΣ
Έχασε τελικά τη ζωή του ο άτυχος 40χρονος πρόσφυγας που την περασμένη Δευτέρα στην Ειδομένη είχε παρασυρθεί από κλούβα της αστυνομίας

Έχασε τελικά τη ζωή του ο άτυχος 40χρονος Σύρος πρόσφυγας ο οποίος την περασμένη Δευτέρα στην Ειδομένη παρασύρθηκε από κλούβα της αστυνομίας την ώρα που εκτελώντας εργασίες εξωτερικά της σκηνής του, σύμφωνα με την ΕΛ. ΑΣ, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος. το γεγονός είχε προκαλέσει «έκρηξη» των προσφύγων που επιτέθηκαν με πέτρες εναντίον αστυνομικών οχημάτων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος πρόσφυγας -του οποίου οι εικόνες του σοβαρότατου τραυματισμού του, έκαναν το γύρο του κόσμου- απεβίωσε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη όπου είχε μεταφερθεί μετά τον τραυματισμό του.

Ο 40χρονος ζούσε με την οικογένειά του στην Ειδομένη το τελευταίο δίμηνο ενώ η γυναίκα του, στη θέα του αιμόφυρτου άντρα της την περασμένη Δευτέρα, είχε λιποθυμήσει. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται στο πλαίσιο προανάκρισης που διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Πηγή: thetoc.gr