Ζωή: Η κυβέρνηση αυτή είναι προσβολή για την Αριστερά

Ζωή: Η κυβέρνηση αυτή είναι προσβολή για την Αριστερά

«Η εκτίμηση μου είναι ότι ο Τσίπρας είχε προσυμφωνήσει με τους δανειστές. Είχε προσυμφωνήσει να καταλήξει σε κάποιου είδους συμφωνία», είπε η Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Ζωή: Η κυβέρνηση αυτή είναι προσβολή για την Αριστερά

Νέες βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αναφερόμενη στο δημοψήφισμα του καλοκαιριού, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας επισήμανε ότι είναι πραξικοπηματική πράξη η αλλαγή της απόφασης του δημοψηφίσματος και σημείωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας προκήρυξε το δημοψήφισμα ελπίζοντας να το χάσει. 

Σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, κατήγγειλε ακόμη ότι η χώρα είναι σε καθεστώς οικονομικής δικτατορίας τα τελευταία έξι χρόνια και πρόσθεσε: 

«Η εκτίμηση μου είναι ότι ο Τσίπρας είχε προσυμφωνήσει με τους δανειστές. Είχε προσυμφωνήσει να καταλήξει σε κάποιου είδους συμφωνία», επεσήμανε και πρόσθεσε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας, έπρεπε και όφειλε να ξέρει ότι δρομολογούσε τη χώρα προς ένα τρίτο μνημόνιο. Ακόμα και αν δεν το ήξερε μετά τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, εγώ η ίδια του το επισήμανα».

Παράλληλα η Ζωή Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι «Αριστερός δεν είναι κανείς επειδή το δηλώνει. Αριστερός δεν είναι κανείς επειδή σηκώνει μία σημαία της Αριστεράς. Η Αριστερά είναι πράξη, είναι αγώνας, είναι στάση ζωής» και υπογράμμισε ότι η σημερινή κυβέρνηση αποτελεί προσβολή για την ιστορία της Αριστεράς.

Πηγή: thetoc.gr

 

Best of internet