Ο κακομαθημένος που αποδεικνύει το «για τα λεφτά τα κάνεις όλα» (pics&vids)

Gazzetta team
Ο κακομαθημένος που αποδεικνύει το «για τα λεφτά τα κάνεις όλα» (pics&vids)
Πυροβόλησε έναν σκύλο, δώσε μου την κοπέλα σου να κάνω σεξ μαζί της, δείξε μου τα στήθη σου, πιες τα ούρα μου... Οχι, δεν πρόκειται για παραλήρημα, αλλά για το «ντοκιμαντέρ» ενός κακομαθημένου πλουσιόπαιδου, εγγονού ενός Ρώσου ζάμπλουτου ολιγάρχη, του Γκριγκόρι Μαμούριν, ο οποίος θέλοντας να δείξει ότι το χρήμα κινεί τα πάντα, κινηματογραφεί ταπεινωτικά βίντεο.

Στα βίντεο απεικονίζονται άνθρωποι να ξεγυμνώνονται καταμεσής του δρόμου, να ξυρίζουν τα κεφάλια τους, να πίνουν ούρα, να πυροβολούν σκύλους... Οι επικριτές λένε ότι τα βίντεο είναι συμβολική ηθική παρακμή μετά την πτώση του κομμουνισμού, όπως και να 'χει πάντως, αυτό το «παιδί» θέλει ένα γερό χέρι ξύλο...

Ο κακομαθημένος έφηβος, έχει προκαλέσει αηδία με μια σειρά βίντεο που τον δείχνουν να πείθει ανθρώπους να πίνουν τα ούρα του και να δείχνουν τα στήθη τους για μετρητά.


Ο αυτοαποκαλούμενος «Ρώσος Σπίλμπεργκ» κυρίως στοχεύει νέες γυναίκες και τις εξευτελίζει με γυμνά βίντεο, ενώ στο τελευταίο του «έργο» κινηματογράφησε κρυφά μια κοπέλα που την... αγόρασε από τον φίλο της για μια νύχτα.

Ο αυτοαποκαλούμενος «Ρώσος Σπίλμπεργκ» κυρίως στοχεύει νέες γυναίκες και τις εξευτελίζει με γυμνά βίντεο, ενώ στο τελευταίο του «έργο» κινηματογράφησε κρυφά μια κοπέλα που την... αγόρασε από τον φίλο της για μια νύχτα.

Ο Grisha έπεισε έναν άνθρωπο να πυροβολήσει ένα μικρό σκυλί - που ο ίδιος υποστήριξε ότι ανήκε σε ένα κορίτσι που τον είχε χωρίσει. Ωστόσο, το όπλο δεν είχε σφαίρες κι ο σκύλος, έζησε...

Οι περισσότεροι τον στολίζουν με κοσμητικά επίθετα, αλλά ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έχει ως στόχο να αναδείξει τις αδυναμίες της ανθρώπινης φύσης. «Δεν κρίνουμε αυτούς τους ανθρώπους», είπε. «Πιστεύω ότι έχουν περιστάσεις ή προβλήματα που θα τους οδηγήσουν να το κάνουν αυτό. Δεν ξέρω τι θα έκανα αν είχα προβλήματα όπως αυτοί στη ζωή μου»

Αψήφησε ακόμα και τις αντιδράσεις του ζάμπλουτου παππού του, Igor Neklyudov, ο οποίος προσπάθησε -κι απέτυχε- να τον αποτρέψει.

Στο τελευταίο βίντεο του δείχνει να κάθεται σε ένα σταθμευμένο Mercedes του κι ασύστολα να ζητά από ένα περαστικό ζευγάρι πόσο θα κοστίσει γι αυτόν να κάνει σεξ με τη γυναίκα, ενώ ο φίλος της κάθεται και περιμένει.

Ο Grisha τους προσφέρει 150.000 ρούβλια (£ 1.550) κι ο άνδρας απειλεί να τον γρονθοκοπήσει. Ωστόσο, αλλάζει άποψη και σε λίγα λεπτά τα βρίσκουν και «πουλάει» τη φίλη του για £ 2.600, αλλά επιμένει στα μετρητά, αντί τραπεζικού εμβάσματος.

Σε ένα παλαιότερο βίντεο, ο αμφιλεγόμενος σκηνοθέτης βρήκε άνδρες πρόθυμους να τον αφήσει να φιλήσει τις φίλες τους για μεταξύ £ 30 και £ 200. Σε ένα άλλο βρίσκει ανθρώπους έτοιμους να του πουλήσουν όλα τα ρούχα που φοράνε, εκτός από τα εσώρουχα, για μεταξύ £ 100 και £ 310.


Ενός χαμηλού επιπέδου βίντεο –ακόμα και για το δικό του επίπεδο- τον δείχνει να ουρεί σε ένα δοχείο στο Gorky Park στη Μόσχα, βρίσκοντας ανθρώπους πρόθυμους να πιουν τα ούρα του. - «Ο καθένας ξέρει τι κάνω και τι είδους μήνυμα προσπαθώ να στείλω. Έχω εξηγήσει στην οικογένειά μου τι ηθικά ψέματα κρύβονται πίσω από τα βίντεο, αλλά φυσικά, ο παππούς δεν εγκρίνει τις δραστηριότητές μου» λέει ο νεαρός.

Πηγή: newsonly.gr