Θρίλερ με την 4χρονη που βρέθηκε νεκρή σε σπίτι στα Μέγαρα

Gazzetta team
Θρίλερ με την 4χρονη που βρέθηκε νεκρή σε σπίτι στα Μέγαρα
Δίπλα της τραυματισμένη η θεία της - Ερευνα για τις συνθήκες.
Μια 4χρονη βρέθηκε νεκρή στις 13.30 της Τετάρτης μέσα σε σπίτι στη περιοχή των Μεγάρων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος της οφείλεται σε πνιγμό ενώ δίπλα της εντοπίστηκε η θεία της με κομμένες φλέβες και άμεσα μεταφέρθηκε εν ζωή στο νοσοκομείο.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί οι συνθήκες θανάτου του παιδιού ωστόσο οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο η θεία του να το σκότωσε και στη συνέχεια να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.
Επίσης αναζητούνται οι γονείς του παιδιού που φέρεται να είναι χρήστες ναρκωτικών - όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες - και είχαν αφήσει το παιδί στη θεία του για να το προσέχει.
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση με το 4χρονο κοριτσάκι που βρέθηκε νεκρό στα Μέγαρα, στο σπίτι των θείων του.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, την κηδεμονία της 4χρονης είχαν αναλάβει η θεία του κοριτσιού και ο σύζυγος της, καθώς οι γονείς της μικρής είναι τοξικομανείς.

Ας σημειωθεί ότι το ζευγάρι των θείων έχει άλλα δύο παιδιά, 22 και 18 ετών.

Συγγενείς και γείτονες λένε πως η 45χρονη γυναίκα δεν αντιμετώπιζε κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα και πως αγαπούσε πολύ την ανιψιά της.

Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι η 45χρονη στραγγάλισε την ανιψιά της και κατόπιν προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Πηγή: tovima.gr