Τα 10 απαραίτητα πράγματα που πρέπει να έχετε στο γραφείο σας

Gazzetta team
Τα 10 απαραίτητα πράγματα που πρέπει να έχετε στο γραφείο σας
Με αυτά θα είστε πάντα προετοιμασμένοι για όλα...

Kαθημερινά, περνάμε ατελείωτες ώρες στο γραφείο μας. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα βασικά πράγματα που πρέπει να έχετε στο γραφείο σας προκειμένου οι ώρες να κυλάνε πολύ πολύ πιο άνετα.

1. Υγιεινά σνακ
Καλές οι τυρόπιτες αλλά η σωστή διατροφή σου προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεσαι ώστε να έχεις αποδοτικότητα στη δουλειά σου και με το καλοκαίρι να πλησιάζει, να είσαι σε φόρμα για να βγεις στην παραλία. Έχε στο γραφείο σου ξηρούς καρπούς, μπάρες, και φρούτα. Ενώ αν υπάρχει ψυγείο στο χώρο εργασίας σου, φρόντισε να έχεις γιαούρτι, cottage cheese και υλικά για τοστ.

2. Ακουστικά
Αν θέλεις να συγκεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και να μπλοκάρεις κάθε ήχο που θα σου αποσπάσει την προσοχή τα ακουστικά είναι αυτό που χρειάζεσαι. Δοκίμασε να ακούσεις κλασική μουσική και θα αισθανθείς την δημιουργικότητα σου να φτάνει στο ζενίθ της.

3. Ζακέτα ή λεπτό φουτεράκι
Με το καλοκαίρι να έρχεται, τα air condition θα πάρουν φωτιά. Κράτα στο γραφείο ένα λεπτό ζακετάκι ή μια εσάρπα ώστε να μην κρυώνεις.

4. Χαρτομάντιλα
Αλλεργίες, κρυολογήματα και όχι μόνο. Έχε κοντά σου χαρτομάντιλα - ιδανικά αγόρασε εκείνα στις ωραίες συσκευασίες - για κάθε ενδεχόμενο και μπορείς να προσθέσεις σε αυτή τη λίστα και υγρά μαντιλάκια ή μωρομάντιλα. Θα σου χρειαστούν κάποια στιγμή πίστεψε μας.

5. Ένα μπουκάλι νερό
Ένας μέσος υγιής άνθρωπος χρειάζεται να καταναλώσει 8-9 ποτήρια νερού ημερησίως. Κάποιες φορές το ξεχνάμε αυτό και λυσσάμε στη δίψα. Με ένα μπουκάλι νερό κοντά σου θα είσαι διαρκώς ενυδατωμένος/η.

6. Πρώτες βοήθειες
Πονοκέφαλος, πονόδοντος, πόνοι περιόδου και οτιδήποτε άλλο δυσάρεστο, μπορεί να χαλάσει την ημέρα σου στο γραφείο. Βάλε σε ένα συρτάρι ορισμένα βασικά φάρμακα που θα σου φανούν χρήσιμα στη δύσκολη στιγμή.

7. Αποσμητικό και κολόνια
Είσαι πολλές ώρες στο γραφείο και θες να ανανεωθείς λίγο; Εύκολο. Πλένεις τα χέρια και το πρόσωπο σου, φτιάχνεις τα μαλλιά σου και με λίγο αποσμητικό ή άρωμα, θα νιώσεις καλύτερα από ποτέ.

8. Φορτιστής
Δεν υπάρχει τίποτα πιο αγχωτικό από το να μετράς την μπαταρία του κινητού σου. Κράτησε έναν έξτρα φορτιστή στο γραφείο σου και ακόμα και αν προκύψει κάποιος έκτακτος καφές ή έξτρα δουλειά στο γραφείο να μπορείς να μπεις λίγο στα social ή να στείλεις κανένα μηνυματάκι στο what's app.

9. Διακοσμητικά
Αν είσαι στο γραφείο μέχρι το απόγευμα είναι ωραίο να νιώθεις cosy. Λίγα λουλούδια, ένα βιβλίο και ένα κερί θα κάνουνε τη διαφορά στο πως αισθάνεσαι.

10. Ημερολόγιο
Τελευταίο και καλύτερο. Με αυτό θα είσαι πάντα σε πρόγραμμα και δεν θα σου ξεφεύγει τίποτα.

Εσείς τι άλλο θεωρείτε σημαντικό;

Πηγή: thetoc.gr