Σύσσωμη η ΝΔ είπε το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Αγγέλου (pics)

Gazzetta team
Σύσσωμη η ΝΔ είπε το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Αγγέλου (pics)
Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή «έφυγε» σε ηλικία 65 ετών έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα, συγγενείς, φίλοι και σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία στον Γιάννη Αγγέλου, στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι. Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 65 ετών το Σάββατο το πρωί, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, ενταφιάστηκε στο 2ο νεκροταφείο Αθηνών το μεσημέρι της Δευτέρας.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε να εργάζεται στην επιχείρηση του Αλέκου Καραμανλή, πατέρα του τέως πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Καραμανλή. Το 1986 όταν ο Κώστας Καραμανλής αποφάσισε να πολιτευθεί βρέθηκε στο πλάι του και έτσι το 1989, μετακόμισε μαζί με τη σύζυγό του Αλεξάνδρα στη Θεσσαλονίκη για να τον βοηθήσουν να εκλεγεί βουλευτής.

Κατά το διάστημα διακυβέρνησης του Κ. Καραμανλή, από το 2004 έως το 2009 ο Γιάννης Αγγέλου ήταν διευθυντής του πολιτικού του γραφείου. Η γυναίκα του, Αλεξάνδρα Αγγέλου, ήταν γραμματέας του Αλέκου Καραμανλή και στη συνέχεια ιδιαιτέρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου. Είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.

Τον Γιάννη Αγγέλου αποχαιρέτησε μέσω Twitter o εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος έγραψε «ο Γιάννης Αγγέλου πάλεψε μέχρι το τέλος με απαράμιλλη αξιοπρέπεια και δύναμη.´Ετσι θα τον θυμόμαστε. Αξιοπρεπή και αγωνιστή. Καλό του ταξίδι».


Άφατη θλίψη για την οικογένεια του Γιάννη Αγγέλου


Ο Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη στην κηδεία του Γιάννη Αγγέλου




Ο Αντώνης Σαμαράς


Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος


Η Όλγα Κεφαλογιάννη


Ο Βασίλης Κικίλιας


Ο Άδωνις Γεωργιάδης


Ο Γιώργος Κουμουτσάκος


Η Ντόρα Μπακογιάννη


Ο Δημήτρης Σιούφας


Ο Πάνος Καμμένος


Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης


Η Άννα Καραμανλή


Ο Νίκος Δένδιας


Ο Χρήστος Σταϊκούρας

Πηγή: protothema.gr