Δεν έχεις ξαναδεί τον Λεβέντη να χορεύει (vid)

Gazzetta team
Δεν έχεις ξαναδεί τον Λεβέντη να χορεύει (vid)
Περιοδεία στην Αρκαδία κάνει ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Σήμερα βρέθηκε στο χωριό Πάπαρι Μαντινείας όπου και έσυρε το χορό...

Συγκεκριμένα, ο κ. Λεβέντης έδωσε το παρόν στις επετειακές εκδηλώσεις της συστάσεως του πρώτου επισήμου Στρατοπέδου των Ελλήνων υπό του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη.

Μετά τη Δοξολογία, την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων, ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί, στο χωριό. Από την πρώτη στιγμή, ο «Πρόεδρος» μπήκε μπροστά και ... έσυρε το χορό!

Δείτε το βίντεο από το 1.38 ως το τέλος.

Εκλογές τον Ιούλιο ή το Σεπτέμβριο βλέπει ο Λεβέντης

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων έστειλε και το δικό του μήνυμα για την επέτειο. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Γέρο του Μοριά Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, ο οποίος, όπως υπογράμμισε, πάντα προκαλεί δέος, ενώ τον χαρακτήρισε τον μόνο έντιμο και ενωτικό οπλαρχηγό, τον οποίον αντί να τον τιμήσουν για την εντιμότητά του, τον έκλεισαν στη φυλακή όλοι οι αχάριστοι, όπως χαρακτηριστικά είπε. «Ο Κολοκοτρώνης γνώρισε την αχαριστία και δεν είπε ποτέ το παραμικρό. Στάθηκε Έλληνας έως την τελευταία στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι ο λόγος της επίσκεψής του στην επέτειο της σύστασης του πρώτου στρατοπέδου των Ελλήνων είναι το γεγονός ότι οι στιγμές για την πατρίδα είναι ανάλογες. «Αν και τώρα δεν υπάρχουν οι στρατιές των Τούρκων να επιτεθούν, υπάρχουν τα δικά μας λάθη και τα λάθη των κυβερνήσεων του παρελθόντος που πτώχευσαν την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λεβέντης είπε ότι η Έλληνες πρέπει να ξεπεράσουν τους εγωισμούς και να ενωθούν, σαν λαός. Σήμερα θα λάβει χώρα μια σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπου ο κ. Λεβέντης, όπως είπε, θα τους τα ψάλει επειδή «πάνε να κόψουν συντάξεις και μισθούς και κοιτούν μόνο λογιστικά να συμμορφωθούν χωρίς να κάνουν ένα βήμα ανάπτυξης».

Σε ερώτησή του arcadiaportal.g για το αν βλέπει πρόωρες εκλογές, είπε ότι η κυβέρνηση χωλαίνει και οι επενδύσεις δεν έρχονται, και πιστεύει ότι σε έναν - ενάμιση μήνα θα έχουμε οικουμενική κυβέρνηση ή εκλογές το αργότερο τον Ιούλιο ή τον Σεπτέμβριο.



Πηγή: iefimerida.gr