8 σούπερ κόλπα του WhatsApp που δεν ξέρεις (pics)

Gazzetta team
8 σούπερ κόλπα του WhatsApp που δεν ξέρεις (pics)
Kακά τα ψέματα, το WhatsApp είναι από τις εφαρμογές που είναι για τα καλά στις ζωές μας και γιατί χωρίς αυτό πώς θα λύναμε, δωρεάν, τις κοινωνικές μας διαφορές;

Πλέον με πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρήστες έχουν βγει στο φως πολλά κόλπα του WhatsApp που θα μπορούσαν να γίνουν εάν τα γνώριζαν οι χρήστες του app. Τώρα όμως που θα τα μάθετε θα τρέξετε να τα ενεργοποιήσετε! Ξεκινάμε!

1. Μάθετε ποιος είναι ο καλύτερός σας φίλος

  • γιατί δεν είναι τα χρόνια που κάνουν τον φίλο αλλά τα πόσα και τι έχετε εκμυστηρευτεί μεταξύ σας οπότε και ξεκινάς κάπως έτσι πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις του WhatsApp και έπειτα στο λογαριασμό σας θα δείτε το κουμπί Storage Usage (Χρήση Αποθήκευσης)

whatsapp-1-risegr

Πλέον θα μπορείς να δεις με ποιον φίλο σου έχεις μιλήσει περισσότερο!

2

2. Ανακτήστε τα διαγραμμένα σας μηνύματα

Εάν δεν έχετε αποθηκεύσει το νούμερο εκείνου του ξεχασμένου σας date στο κινητό σας και έχετε διαγράψει την -τότε- cute συνομιλία σας μπορείτε, πλέον, να την επαναφέρετε! Σοβαρά! Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις και πατήστε Chat. Eκεί μέσα θα βρείτε το Backup της παλιάς σας συζήτησης και θα το επαναφέρετε στα μηνύματά σας!

whatssapp-3-risegr

3. Αποφύγετε το καταραμένο «Διαβάστηκε»!

Αυτό το «Διαβάστηκε» έχει καταστρέψει πολλές σχέσεις. Ερωτικές. Κυρίως! Κάποιος μικρός Θεούλης όμως βρήκε τον τρόπο να εξαφανίσει όοολο αυτό το πρόβλημα! Όσοι λοιπόν έχουν 3G, 4G ή WiFi έχουν το πρόβλημα του «Διαβάστηκε». Εάν όμως βάλετε το κινητό σας σε «Λειτουργία πτήσης», βγείτε από το WhatsApp και επανέλθετε δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα!

whatsapp-4-risegr

4. Απενεργοποιήστε από παντού το «Διαβάστηκε»!

Δώσε τέλος από παντού. Πραγματικά. Πήγαινε στις «Ρυθμίσεις», πάτα το «Αccount» και στη συνέχεια Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (Privacy), εκεί θα δείτε την επιλογή «Read receipts» (όπως στη φωτό) και θα λυθούν όλα σας τα προβλήματα!

5

5. Πες ΟΧΙ στους stalker που κοιτάνε κάθε πότε είσαι on line!

Eύκολο & γρήγορο! Πηγαίνεις τώρα στις «Ρυθμίσεις απορρήτου», πατάς πάνω στην «Τελευταία επίσκεψη» (Last Seen) και έπειτα ρυθμίζεις ΕΣΥ ποιος θέλεις να σε βλέπει on line!

6

6. Δώσε έμφαση με bold σε αυτά που γράφεις ώστε να καταλάβει ότι *HELLO* νευρίασες!

Με αυτή την τελευταία ενημέρωσή του το WhatsApp λύνει πολλών τα χέρια ώστε να μην χρειαστεί να πάρεις τηλέφωνο και να τονίσεις στον άλλον πόσο σημαντικό είναι αυτό που λες! Απλά από εδώ και στο εξής θα πληκτρολογείς το μήνυμά σου με τα ακόλουθα σύμβολα, πριν και μετά!

7

7. Στείλε επιτέλους ΟΛΟΚΛΗΡΟ αρχείο (doc)

Κάτω δέξια υπάρχει το συνδετηράκι όπου πας και πατάς το συνημμένο αρχείο ή το εικονίδιο με το βελάκι (αναλόγως iOS ή Android) και στη συνέχεια Document ή Share Document. To αρχείο ΕΣΤΑΛΗ!

8. Σταμάτα ΤΩΡΑ την υπερφόρτωση της μνήμης!

Το πιο ενοχλητικό πράγμα που μπορεί να σας συμβεί είναι να πάτε να βγάλτε φωτογραφία για να στείλετε μέσω μηνύματος και να σας πει πως ΔΕΝ μπορείτε λόγω μνήμης… Απλά από εδώ και στο εξής δεν θα έχετε συγχρονισμένο το WhatsApp με το Download του κινητού σας και έτσι θα γλιτώσετε τυχόν αυτόματο κατέβασμα φωτογραφίας! Πηγαίνετε στις «Ρυθμίσεις», έπειτα στο «Chat» και εκεί θα βρείτε την επιλογή «Απενεργοποίηση Εισερχόμενων Μέσων».

whatsapp-9-risegr

Πηγή: rise.gr