Ο Βασίλης Λεβέντης πιστεύει πως θα γίνουν σύντομα εκλογές

Gazzetta team
Ο Βασίλης Λεβέντης πιστεύει πως θα γίνουν σύντομα εκλογές
Με αφορμή την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΠ, ο κ. Λεβέντης σχολίασε ότι ο κ Τσίπρας και η κυβέρνησή του «ενδίδουν σε όλα».

Οι επόμενες εκλογές θα πραγματοποιηθούν σύντομα, εκτιμά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ενώ σημειώνει ότι το κόμμα του θα παίξει καθοριστικό ρόλο, αναδεικνυόμενο ακόμα και τρίτη δύναμη.

Ο κ. Λεβέντης από την Ελασσόνα επιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τα ‘χει κάνει θάλασσα» σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση, και προειδοποίησε ότι έρχεται «φοροκαταιγίδα βάρβαρων μέτρων».

Επεσήμανε ότι πρόκειται για μία «κυβέρνηση που χωλαίνει» και οι εκλογές βρίσκονται κοντά παρότι δεν συμφέρουν την χώρα. Παράλληλα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι «δείχνουν μισαλλοδοξία, κοιτάνε την καρέκλα και όχι την χώρα», ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας της Ένωσης Κεντρώων με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.

Με αφορμή την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΠ, ο κ. Λεβέντης σχολίασε ότι ο κ Τσίπρας και η κυβέρνησή του «ενδίδουν σε όλα.»

Αναφερόμενος σε ζητήματα φορολόγησης και φοροδιαφυγής, ο ίδιος διευκρίνισε ότι το κόμμα του δεν είναι εναντίον του ιδιωτικού πλούτου: «Δεν μισούμε τους πλούσιους αλλά η Ένωση Κεντρώων είναι με τους φτωχούς» είπε.

Σε ό,τι αφορά τον πρωτογενή τομέα, τόνισε ότι οι αγρότες αντιμετωπίζουν προβλήματα με την παραγωγή τους και αναφέρθηκε ειδικά στους απλήρωτους εργαζόμενους της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.

Πηγή: naftemporiki.gr