Tourism Awards 2016 - Η μεγάλη βραδιά πλησιάζει!

Gazzetta team
Tourism Awards 2016 - Η μεγάλη βραδιά πλησιάζει!
Το ενδιαφέρον της ελληνικής αγοράς τουρισμού κορυφώνεται όσο πλησιάζει η βραδιά της απονομής των νικητών των Tourism Awards 2016. Η λαμπρή τελετή, με παρουσιαστές τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Στο πλαίσιο της τελετής, θα απονεμηθούν τιμητικά βραβεία στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, για την προβολή της Ελλάδας μέσω της ταινίας «Ένας άλλος κόσμος», στον Στέφανο Μίλλερ για την συνεισφορά του στον Αρχαιολογικό Τουρισμό, στον Γιώργο Πίττα, για τη συνεισφορά του στην Ελληνική Γαστρονομία και τον Τουρισμό, στη Σοφία Καλαντίδου και τον Nίκο Σαράντο για την προσφορά τους στην Ελληνική Γαστρονομία, και στους εθελοντές του προγράμματος This is My Athens του Δήμου Αθηναίων.

Για όσους ενδιαφερόμενους δεν μπορέσουν να εξασφαλίσουν μία θέση στην Αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, η τελετή θα μεταδίδεται μέσω live streaming στο www.tourismawards.gr.

Τα Tourism Awards 2016 διοργανώνουν η Boussias Communications και η έκδοση Hotel & Restaurant υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και του ΕΟΤ, με στόχο την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών και πιο καινοτόμων πρωτοβουλιών από επιχειρήσεις και φορείς του Ελληνικού Τουρισμού.

Χρυσοί χορηγοί των Tourism Awards 2016 είναι η Globe One Digital και η Samsung, Χορηγός Digital Tourism η Google, Χορηγός το ekdromi.gr, Χορηγός ποτού η Diageo και Υποστηρικτές οι: ΑΙΑ, Alba, The American College of Greece, HotelBrain, Nespresso, Nescafe Alegria και Noisis.