Εχασε τη μάχη για τη ζωή ο Παύλος…

Gazzetta team
Εχασε τη μάχη για τη ζωή ο Παύλος…
Ένα παλικάρι 17 ετών, που εδώ και δύο χρόνια πάλευε να νικήσει τη λευχαιμία, δεν τα κατάφερε και έφυγε το βράδυ της Κυριακής από την ζωή…

Τα άσχημα νέα για τον 17χρονο Παύλο Σωτηριάδη, από τα Θερμά Νιγρίτας, έγιναν γνωστά το πρωί της Δευτέρας. Όπως αναφέρουν τα «serraikanea» και το «anexartitos.gr» : «Ο Παύλος έχασε τη μάχη με την ασθένεια που πολεμούσε δύο χρόνια, το βράδυ της Κυριακής 20/1 στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Ηταν ένα αγόρι 17 χρονών από τα Θερμά Νιγρίτας. Όπως όλοι οι συνομήλικοι πήγαινε στο λύκειο, αγαπούσε τον αθλητισμό και περισσότερο το μπάσκετ, τους υπολογιστές και τη μουσική.

Σ’ εκείνο όμως που όλοι τον θαυμάζαμε ήταν ο αγώνας του εναντία στη λευχαιμία τα δυο τελευταία χρόνια. Πάλευε γενναία ο Παύλος, με μια αξιοθαύμαστη υπομονή που δεν έχουν συνήθως άτομα της ηλικίας του.

Τους τελευταίους μήνες έγινε μια Πανσερραϊκή κινητοποίηση, η οποία εξαπλώθηκε σε πανελλήνιο επίπεδο, για να μαζευτούν τα απαραίτητα χρήματα (τα οποία ήταν πολλά) ώστε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αμερικής».

Το τελευταίο χρονικό διάστημα αρκετοί αθλητές, όπως ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο Μιγκέλ Βίτορ, ο πρώην μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ, Κεν Μπάρλοου και άλλοι, είχαν συμμετάσχει στον αγώνα για να συγκεντρωθούν χρήματα για τον 17χρονο Παύλο, ενώ για το μεσημέρι της Δευτέρας ήταν προγραμματισμένος να γίνει στη Νιγρίτα αγώνας παλαίμαχων των ομάδων της Θεσσαλονίκης και των Σερρών για να ενισχύσουν των αγώνα του άτυχου νέου.

Η εξώδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα (21/3) στις 17.00 στον Αγιο Γεώργιο Θερμών Νιγρίτας.