Πέρασαν τα σύνορα για να ληστέψουν ηλικιωμένο!

Gazzetta team
Πέρασαν τα σύνορα για να ληστέψουν ηλικιωμένο!
Σαν κύριοι πέρασαν τα σύνορα δυο σεσημασμένοι Αλβανοί κακοποιοί, με σκοπό να κάνουν ληστείες! Όταν βρήκαν έναν 77χρονο να κάθεται αμέριμνος στην αυλή του σπιτιού του στην κοινότητα Αηδονοχώρι της Κόνιτσας, τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου.

Οι Αλβανοί ληστές ηλικίας 33 και 26 χρόνων υποχρέωσαν τον ηλικιωμένο να τους ανοίξει την πόρτα, ερεύνησαν όλα τα δωμάτια και, αφού άρπαξαν ένα μικρό χρηματικό ποσό, ένα tablet και δύο κινητά, τράπηκαν σε φυγή. Όμως, οι φωνές του 77χρονου κινητοποίησαν τους γείτονες που ειδοποίησαν την Αστυνομία και άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις.

Οι κακοποιοί εντοπίστηκαν να κινούνται πεζοί σε μια δασική περιοχή στη θέση «Αηδονολαλούσα», συνελήφθησαν και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία και το πιστόλι, που πιθανόν είναι replica αλλά εξετάζεται τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.. Όπως προέκυψε όταν οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, σε βάρος τους εκκρεμούσε απαγόρευση εισόδου, ενώ σε βάρος του 26χρονου δράστη εκκρεμούσαν και δύο εντάλματα σύλληψης των ανακριτών Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων και Πρέβεζας για διακεκριμένες κλοπές.

Πηγή: protothema.gr