21/3 αποκαλύπτονται τα νέα iPhone/iPad

Gazzetta team
21/3 αποκαλύπτονται τα νέα iPhone/iPad
Η Apple επιβεβαίωσε σήμερα, 10 Μαρτίου 2016 ότι πρόκειται να πραγματοποιήσει press event στις 21 Μαρτίου, όπου -όπως φημολογείται- η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει ένα νέο iPhone.

Πιο συγκεκριμένα, εκείνη την ημέρα, η Apple είναι πιθανό να αποκαλύψει ένα iPhone 4 ιντσών που μάλλον ονομάζεται iPhone 5SE (ή iPhone SE). Όπως ίσως γνωρίζετε, αυτή τη στιγμή, το μόνο Apple smartphone που διατίθεται στα ράφια είναι το iPhone 5S (αρχικά κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2013). Ως εκ τούτου το iPhone 5SE έρχεται για να αντικαταστήσει το προαναφερθέν μοντέλο, ενώ σύμφωνα με φήμες ενσωματώνει επεξεργαστή Α9 της Apple (τον ίδιο που «φοράνε» και η σειρά iPhone 6S), Appla Pay, κάμερα 12MP, και 16GB έως 64GB εσωτερική μνήμη.

Οι φήμες αναφέρουν επίσης ότι η τιμή διάθεσης του iPhone 5SE θα φτάνει τα 400 με 500 δολάρια, δηλαδή στο ίδιο επίπεδο με τη σειρά iPhone 5S (οι τιμές των οποίων ξεκινούν από $450). Ακόμη, στο ίδιο event πιθανόν να ανακοινωθεί και το επόμενο iPad Air, που μάλλον θα ονομάζεται iPad Air 3 και έρχεται με τέσσερα ηχεία και Smart Connector.

Τέλος, όπως μπορείτε να δείτε και στην παραπάνω εικόνα, το tagline του event είναι το "Let us loop you in", και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι προσπαθεί να μας πει η Apple με αυτό. Όπως και να έχει, αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον το τι νέο έχει να μας δείξει η εταιρεία του Cupertino.

Πηγή: enternity.gr