Η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών σε 9 φωτογραφίες

Gazzetta team
Η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών σε 9 φωτογραφίες
Όπως σε κάθε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε διάφορα στιγμιότυπα.

Όπως σε κάθε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο πριν τις επίσημες ανακοινώσεις το ενδιαφερόν συγκέντρωσαν τα φωτογραφικά κλικ των πολιτικών αρχηγών πριν ξεκινήσει η σύσκεψη.

Ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ είχε χειραψία με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη πριν να στήσει «πηγαδάκι» με τον δημοσιογράφο Μάρκο Μουζάκη.



Η γυναίκα που συνόδευε τους πολιτικούς αρχηγούς στην αίθουσα της σύσκεψης, με ευγένεια και πιστή τήρηση του πρωτοκόλλου, είναι η Λώρα Μολυβιάτη, κόρη του πρώην υπουργού Εξωτερικών Πέτρου Μολυβιάτη.




Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσήλθε με έναν ογκώδη μπλέ φάκελο στον οποίο είχε τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για το προσφυγικό.



Ο Σταύρος Θεοδωράκης, τον οποίο επίσης συνόδευε η κυρία Μολυβιάτη, είχε μαζί του το μαύρο σακίδιό του ενώ στη συνέχεια είχε έναν σύντομο διάλογο με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.



Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνόδευαν δύο ωραίες κυρίες, η Ζωή Αποστολοπούλου (αριστερά) και η Λίνα Παπαδάκη (δεξιά).



Ευδιάθετος προσήλθε στη σύσκεψη ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.



Τις εντυπώσεις έκλεψε το λευκό σακάκι που επέλεξε η μοναδική γυναίκα πολιτική αρχηγός Φώφη Γεννηματά.



Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος αντάλλαξε χειραψία με τον Δημήτρη Κουτσούμπα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχοντας μαζί του το κινητό του.



Θερμός ο εναγκαλισμός του Τέρενς Κουίκ με την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη με την οποία συζήτησαν για το κυβερνητικό έργο.



«Συμπαθητικό και αξιοπρεπές». Ετσι χαρακτηρίζεται το κλίμα μεταξύ των συνεργατών των πολιτικών αρχηγών που βρίσκονται σε διπλανή αίθουσα και αναμένουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι παραπονέθηκαν ότι είναι πολύ άβολες οι καρέκλες, ενώ ακούστηκε και η ατάκα: «Είναι σαν economy στην Easy Jet».

Πηγή: protothema.gr