ΝΔ για αριθμό αδειών στις χώρες της ΕΕ: «Συνελήφθη ψευδόμενος ο κ. Παππάς»

Gazzetta team
ΝΔ για αριθμό αδειών στις χώρες της ΕΕ: «Συνελήφθη ψευδόμενος ο κ. Παππάς»
Έγγραφο του Γραφείου Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας του Βερολίνου αποκαλύπτει ότι στη Γερμανία λειτουργούν 57 τηλεοπτικοί σταθμοί και όχι 6, όπως υποστήριξε ο υπουργός Επικρατείας

Να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να πει ανοιχτά «αν πράγματι τα στοιχεία που χρησιμοποίησε στη Βουλή είναι αναληθή» καλεί τον υπουργό Επικρατείας η ΝΔ, επισημαίνοντας πως «αν δεν απαντήσει άμεσα και συγκεκριμένα θα είναι εκτεθειμένος απέναντι στους πολίτες».

Το θέμα προέκυψε μετά από δημοσίευμα του σάιτ liberal.gr, σύμφωνα με το οποίο ενώ ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι στην Γερμανία λειτουργούν μόλις έξι τηλεοπτικοί σταθμοί, σε σχετική επιστολή με αποδέκτη τον ίδιο, που εστάλη στις 16/11/2015 και αριθμό πρωτοκόλλου Α.Π.: Φ.20.05/ 152 / KΦ, το γραφείο Τύπου της πρεσβείας μας στο Βερολίνο τον ενημερώνει ότι υφίστανται συνολικά πενήντα επτά (57) τηλεοπτικοί σταθμοί σε λειτουργία στην γερμανική επικράτεια που εκπέμπουν με ψηφιακή, επίγεια ευρυεκπομπή (DVB.t) ενώ οι ιδιωτικοί σταθμοί που λειτουργούν υπό τις «προϋποθέσεις Παππά» είναι 32.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Παππάς συνελήφθη για ακόμη φορά ψευδόμενος. Μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση. Αντί να απαντάει με διαρροές και ενημερωτικά σημειώματα, καλό θα είναι να μας πει αν πράγματι τα στοιχεία που χρησιμοποίησε στη Βουλή των Ελλήνων είναι αναληθή, όπως αναφέρεται σε σημερινά δημοσιεύματα.
Αν δεν απαντήσει άμεσα και συγκεκριμένα, όπως έχει υποχρέωση, τότε θα είναι εκτεθειμένος πρωτίστως στους πολίτες».

Πηγή: protothema.gr