Μητσοτάκης: Όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι απέναντι σας

Gazzetta team
Μητσοτάκης: Όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι απέναντι σας
Με τα συλλυπητήρια του για την απώλεια των 3 στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αισθάνομαι οδύνη για την απώλεια των 3 στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων», τόνισε ο αρχηγός της ΝΔ.

«Άσκηση αποπροσανατολισμού από τον πρωθυπουργό. Η κοινωνία είναι σε αναβρασμό, η οικονομία είναι σε τέλμα και κρίσιμες αποφάσεις για την εθνική κυριαρχία της χώρας παίρνονται ερήμην του ελληνικού λαού. Η πολιτική αβεβαιότητα επανέρχεται στη χώρα με ευθύνη δική σας. Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης και συμπεριφέρεται με τακτικισμούς, ενώ διχάζεται τους Έλληνες. Όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι απέναντί σας, γιατί τους είπατε ψέματα», τόνισε από το βήμα της Βουλής ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η στάση μας για τις τηλεοπτικές άδειες είναι απλή. Στηρίζουμε την ελεύθερη αγορά αλλά πάντα με τον έλεγχο της αρχής. Κανείς δεν διαφωνεί για έλεγχο, αλλά εσείς δεν το πάτε εκεί. Θέλετε να καταστήσετε τον Παππά τον απόλυτο κυρίαρχο των ΜΜΕ».

Πηγή: newsbeast.gr