Προκαλεί η Τουρκία την ώρα της τραγωδίας!

Gazzetta team
Προκαλεί η Τουρκία την ώρα της τραγωδίας!
Οι Τούρκοι με NOTAM αμφισβητούν την επιχείρηση του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου Augusta Bell

Δραματική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη στο Αιγαίο για τον εντοπισμό των τριών αξιωματικών που επέβαιναν στο Agusta Bell 212 του Πολεμικού Ναυτικού το στίγμα του οποίου χάθηκε από τα ραντάρ στις 2:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ελικόπτερο που συμμετείχε στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης εντόπισε από αέρος τα συντρίμμια του μοιραίου Agusta Bell επάνω στη νησίδα Κίναρο.

Ωστόσο την ώρα αυτής της τραγωδίας, η Τουρκία προκαλεί: Με NOTAM αμφισβητούν την επιχείρηση-έρευνα του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου Augusta Bell!




Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μόλις ολοκληρωθεί το σκέλος που αφορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της συνόδου των υπουργών του ΝΑΤΟ που διεξάγεται στις Βρυξέλλες, ακυρώνει όλο το υπόλοιπο πρόγραμμά του και επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα, λόγω του τραγικού συμβάντος της πτώσης του ελικοπτέρου στην Κίναρο.

Από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή την πορεία των ερευνών ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δ. Βίτσας.

Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ, και ο Αλέξης Τσίπρας είναι σε συνεχή επικοινωνία με το υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Πηγή: protothema.gr