Θεοδωράκης: «Ο Τσίπρας σπέρνει σκιάχτρα σε όλη τη χώρα»

Gazzetta team
Θεοδωράκης: «Ο Τσίπρας σπέρνει σκιάχτρα σε όλη τη χώρα»
Ο επικεφαλής του Ποταμιού κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν έχει σχέδιο και σπρώχει τη χώρα σε μια νέα παρακμή

«Ο κ. Τσίπρας σπέρνει σκιάχτρα σε όλη τη χώρα. Είναι προφανές ότι θέλει να αποπροσανατολίσει την κοινωνία», σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού, καταλογίζοντας παράλληλα στην κυβέρνηση έλλειψη σχεδίου.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε ότι «εχθρός υπάρχει και είναι ο εαυτός του και οι υπουργοί του που γαντζωμένοι στις καρέκλες τους αυτό που κάνουν είναι να κινούν τα νήματα για μια οικονομία της καταστροφής. Από την άλλη μιλούν με τους Ευρωπαίους, κουνούν συγκαταβατικά το κεφάλι αλλά δεν αποφασίζουν τίποτα στο εσωτερικό. Δεν έχουν σχέδιο και σπρώχνουν τη χώρα σε μια νέα παρακμή».

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν οι εξελίξεις σε όλα τα τρέχοντα ανοικτά μέτωπα, μεταξύ των οποίων, το ασφαλιστικό, οι κινητοποιήσεις των αγροτών –όπου εκφράστηκε η άποψη ότι δεν θα πρέπει να κοπεί η χώρα στα δύο αλλά οι αγρότες έχουν δικαίωμα να διαδηλώσουν στην Αθήνα–, καθώς και το ενδεχόμενο να προκύψουν πρόωρες εκλογές «εξ αιτίας των χειρισμών της κυβέρνησης».

Πηγή: protothema.gr