Τέλος στα σενάρια εκλογών βάζει το Μαξίμου

Gazzetta team
Τέλος στα σενάρια εκλογών βάζει το Μαξίμου
Με την φράση «είστε με τα καλά σας, κάθε τρεις μήνες;» ανώτατη κυβερνητική πηγή απέκλεισε χωρίς περιστροφές, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την εκλογολογία, το παραμικρό ενδεχόμενο εκλογών, όπως συζητείται τις τελευταίες ημέρες στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό.

Με την φράση «Είστε με τα καλά σας, καθε τρεις μήνες;» ανώτατη κυβερνητικη πηγή απέκλεισε χωρις περιστροφές, απαντώντας σε σχετικη ερωτηση για την εκλογολογία, το παραμικρό ενδεχόμενο εκλογών, όπως συζητείται τις τελευταιες ημέρες στο κεντρικο πολιτικό σκηνικό.

Η ιδια πηγή επιχείρησε να υποβαθμίσει τη σημασια που εχουν οι αγροτικές κινητοποιήσεις ξεκαθαρίζοντας στην ουσία οτι η κυβερνηση δεν πρόκειται να κανει πίσω, ούτε φοβάται τις επιπτώσεις απο αυτές τις αντιδράσεις. Μάλιστα επέκρινε ευθέως τους αγρότες οτι δεν υπολογίζουν τη συνολική κοινωνική ανάγκη.

"Είναι εξαιρετική εγωιστικό αυτό που κάνουν οι αγρότες, ενώ τους λέμε ελάτε στο διάλογο και δεν έρχονται.

Η πρόταση νομού δεν αφορά μόνο αυτούς , αλλά όλη την κοινωνία... Τον άνεργο, τον χαμηλοσυνταξιούχο. Δεν έχουν φωνή αυτοί;" αναρωτήθηκε με νόημα, προσθέτοντας οτι "ειδικά οι αγρότες ευνοούνται από αυτό" και διαμηνύοντας οτι "δεν υπάρχει τίποτα να δώσουμε".

Τόνισε δε οτι "δεν ανησυχώ για τους αγρότες, αλλά για το προσφυγικό, την αξιολόγηση, την πορεία της οικονομίας, για το πως προχωρήσουμε στην ανάπτυξη μέσα απο μια πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική".

Πηγή: protothema.gr