Απίστευτο βίντεο: Φοβερή τύχη για δυο πεζούς (vid)

Gazzetta team
Απίστευτο βίντεο: Φοβερή τύχη για δυο πεζούς (vid)
Ένα αυτοκίνητο που έχει χάσει προ πολλού τον έλεγχο κινείται με απίστευτη ταχύτητα πάνω στο πεζοδρόμιο ενώ δύο πεζοί που βρίσκονται στην πορεία του γλιτώνουν από θαύμα.

Το περπάτημα στο πεζοδρόμιο είναι σχεδόν πάντα ο πιο βέβαιος τρόπος για να γλιτώσεις από τα τροχαία ατυχήματα. Όχι όμως και στην περίπτωση του βίντεο που μας έρχεται από την πρωτεύουσα της Αρμενίας το Γερεβάν.

Στις εικόνες βλέπουμε μία ήσυχη τυπική ημέρα όπου οι πεζοί περπατούν αμέρινμοι στο πεζοδρόμιο, χωρίς τίποτα να προμηνύει τι πρόκειται να γίνει. Ο πιο κοντινός στην κάμερα πεζός είναι αυτός που αντιλαμβάνεται ότι κάτι κακό έρχεται κατά πάνω του, επιδεικνύοντας υψηλά αντανακλαστικά και αποφεύγοντας τον βέβαια θάνατο την τελευταία στιγμή.

Στο επόμενο κλάσμα του δευτερολέπτου περνά από δίπλα του ένα αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου έχει προφανώς για ανεξερεύνητους λόγους χάσει τον έλεγχο και κινείται με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο πεζοδρόμιο. Ο πρώτος πεζός τελικά τον αποφεύγει, όμως όσοι τον ακολουθούν έχουν και αυτοί την τύχη με το μέρος τους, καθώς ανάμεσα στο εκτός ελέγχου αυτοκίνητο και σ' αυτούς υπήρχε ένας στύλος.

Πάνω σ' αυτόν χτύπησε με όλη του την δύναμη το όχημα, και εκεί σταμάτησε η τρελή του πορεία. Όπως βλέπουμε και οι δύο πεζοί δεν έπαθαν τίποτα, ενώ και ο οδηγός κατάφερε να ξεφύγει με ελαφρούς τραυματισμούς.

Πηγή: protothema.gr