Συνελήφθη στην Αργεντινή η Βρετανίδα λήσταρχος «Barbie»

Gazzetta team
Συνελήφθη στην Αργεντινή η Βρετανίδα λήσταρχος «Barbie»
Συμμορία διεθνών... προδιαγραφών είχε συστήσει η Βρετανίδα λήσταρχος Barbie, ή κατά κόσμον, Annie Wawman, η οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη μαζί με άλλα οκτώ άτομα στην Αργεντινή.

Η 26χρονη μητέρα ενός παιδιού, επέλεγε μαζί με τους συνεργούς της πολυτελείς κατοικίες, σε πανάκριβες περιοχές και αφού απέφευγε τα μέτρα ασφαλείας, αφαιρούσε οτιδήποτε πολύτιμο έβρισκε, όπως φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κοσμήματα, τάμπλετς, κάμερες και ρολόγια.

Η Annie Wawman σε πρόσφατη φωτογραφία της στην Αργεντινή


Η Barbie, όπως την αποκαλούσαν λόγω του παρουσιαστικού της, προερχόταν από το Μάλμπορου, του Γουίλτσαϊρ, συνελήφθη στην περιοχή Μαντζανάρες, στην Αργεντινή, ενώ μαζί της βρισκόταν και ο 32χρονος σύντροφός της, Χοσέ Μίνο.

Η συμμορία κατηγορείται για περισσότερες από 16 διαρρήξεις στις περιοχές Καμπάνια, Εσκομπάρ και Ζάρατε. Οι δράστες ντύνονταν αστυνομικοί, προκειμένου να παρακολουθήσουν τα θύματά τους, δίχως να κινήσουν τις υποψίες τους.

Η 26χρονη Βρετανίδα θεωρείται από την αστυνομία ότι δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και αφέθηκε ελεύθερη, μετά τις κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν.

Πηγή: protothema.gr