Μετανιωμένος ο σύζυγος-δολοφόνος της άτυχης Ανθής

Gazzetta team
Μετανιωμένος ο σύζυγος-δολοφόνος της άτυχης Ανθής
Μου είπε πως θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει και θόλωσα, λέει μέσα από το κελί του.

Συγκλονίζουν οι εξομολογήσεις του στενού περιβάλλοντος της αδικοχαμένης Ανθής Λινάρδου, λίγες μόλις ημέρες μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας στο Βελβεντό.

Ο δράστης, Τάσος Τσιουχάρας, μιλώντας στη Realnews, δηλώνει μετανιωμένος για τη δολοφονία της συζύγου του. «Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, όλα αυτά που λένε για προμελετημένο έγκλημα είναι ψέματα. Έχω μετανιώσει αλλά είναι αργά. Ζητώ συγνώμη από τα παιδιά μου, που τώρα καταλαβαίνω ότι τα χάνω. Ζητώ συγνώμη και από τις οικογένειες που κατέστρεψα, της Ανθής και τη δική μου».

Περιγράφοντας το μοιραίο βράδυ μέσα από το κελί της φυλακής όπου βρίσκεται προφυλακισμένος από το Σάββατο μετά την απολογία του στον ανακριτή, σημειώνει, απαντώντας στους ισχυρισμούς του περιβάλλοντος της Ανθής, σύμφωνα με τις οποίες εκείνη ζούσε μία κόλαση στο Βελβεντό: «Αγαπούσα την Ανθή, δεν ήθελα να της κάνω κακό. Μου είπε, 'τέλος, παίρνω τα παιδιά και φεύγω', εγώ θόλωσα και έκανα ό,τι έκανα. Δεν ήθελα να τη χάσω και πάλευα χρόνια γι' αυτό. Από την αρχή του γάμου μας ήθελε να φύγει, κι εγώ προσπαθούσα να τη μεταπείσω. Δεν της άρεσε η ζωή στην επαρχία".

Ιδιαίτερα χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία 37χρονης συναθλήτριας της Ανθής, η οποία μιλώντας στην εφημερίδα, αναφέρει: «Του τηλεφώνησα την Κυριακή το μεσημέρι στις 3 για να τον ρωτήσω τη συνέβη. Μου είπε ότι η Ανθή βγήκε το βράδυ για ποτό και δεν ξαναγύρισε. Τον ρώτησα αν μάλωσαν και αρνήθηκε επίμονα. Απόρησα όμως, γιατί είχε χτυπήσει το πόδι της».

«Πώς βγήκε για ποτό με το νάρθηκα;», τον ρώτησε η συναθλήτρια της συζύγου του. «Μου απάντησε ότι τον έβγαλε με δική της πρωτοβουλία, χωρίς να ρωτήσει το γιατρό. Το πίστεψα γιατί την είχα ικανή. Ήταν τσαμπουκάς, μαγκάκι, δεν δίσταζε μπροστά σε τίποτα».

Πηγή: newsbeast.gr