SelfieApp: Το νέο app που φτιάχνει τα καλύτερα selfies

Gazzetta team
SelfieApp: Το νέο app που φτιάχνει τα καλύτερα selfies
Για τους φανατικούς των selfies, η... Microsoft δημιούργησε ένα νέο app για συσκευές iOS το οποίο έχει πολλές δυνατότητες για να σας κάνει πιο όμορφους από ποτέ

Μπορεί να αντιλαμβάνεται ακόμα και την ηλικία σας, το φύλλο, το χρώμα του δέρματός σας και δεκάδες άλλες παραμέτρους και ανάλογα να προσαρμόζει τις δυνατότητες ώστε να μπορείτε αν θέλετε να αλλάξετε προς το καλύτερο ότι σας ενοχλεί. Ο λόγος για το νέο SelfieApp το οποίο βγαίνει για συσκευές iOS και όσο και αν φαίνεται παράξενο, πίσω από την εξέλιξή του βρίσκεται η ίδια η... Microsoft.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή, φτιαγμένη για τους πιο hardcore χρηστες της εμπρόσθιας κάμερας, είναι φτιαγμένη για να δημιουργεί (ή και να... κατασκευάζει) το τέλειο selfie. Από την στιγμή που θα τραβήξετε την φωτογραφία έχετε στα χέρια σας άπειρες δυνατότητες αλλαγών, έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα τέλειο πορταίτο του εαυτού σας που θα σας κολακεύει και θα σας κάνει αγνώριστους (μεταφορικά, αλλά αν το παρακάνετε, και... κυριολεκτικά).

Οι επεμβάσεις που μπορούν να γίνουν είναι πολλές και αφορούν το χρώμα της επιδερμίδας, την βελτίωση του φωτισμού, την αλλαγή στην έκθεση, την μείωση έως εξαφάνιση σημαδιών και ρυτίδων και πολλά άλλα. Υπάρχουν επίσης ενσωματωμένα «φίλτρα» τα οποία μπορούν να αλλάξουν εξ ολοκλήρου το look της φωτογράφισης και του προσώπου σας.

Η εφαρμογή της Microsoft βρίσκεται ήδη στο App Store δωρεάν, και τα 57MB της είναι συμβατά με όλες τις συσκευές της Apple (iPhone, iPad και iPod)

Πηγή protothema.gr