Σε ρόλο ποιητή Φανφάρα ο Ηλίας Παναγιώταρος (vid)

Gazzetta team
Σε ρόλο ποιητή Φανφάρα ο Ηλίας Παναγιώταρος (vid)
Σαν ποιητής Φανφάρας μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, μισθολογικές ρυθμίσεις και άλλες επείγουσες διατάξεις εφαρμογής της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων».

Συγκεκριμένα είπε: «Στην ερώτηση του κ. Χατζηδάκη για κατεύθυνση της κυβέρνησης για το αν έχει να κάνει με Καύκα, Μonty Python, θα ήθελα να του απαντήσω η κατεύθυνση αυτής της κυβέρνησης θυμίζει την ταινία “Ξύπνα Βασίλη”, που σε κάποιο σημείο οι αριστεροί που κέρδισαν το λαχείο κι έχουν γίνει οι δεξιότεροι και καπιταλιστικότεροι όλων κι έχουν καλέσει στο σπίτι τους τον ποιητή Φανφάρα, με τα ποιήματα τα φοβερά, τα “μαύρα κοράκια” και καταλήγει κάποια στιγμή ο τρελός ο Βασίλης να τους λέει “Και το μυαλό είναι θολό, πωπωπω, πωπωπω!”.

Αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που άλλα έλεγαν πριν από λίγο και τώρα λένε τα ακριβώς αντίθετα και προσπαθούν να πείσουν τους Έλληνες πολίτες μα πάνω από όλα προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι τα λένε σωστά κι έχουν δίκιο».

Πηγή: athensvoice.gr