«Μύδροι» Λαϊκής Ενότητας κατά Νίκου Παππά και ΑΠΕ

Gazzetta team
«Μύδροι» Λαϊκής Ενότητας κατά Νίκου Παππά και ΑΠΕ
Επίθεση κατά του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά αλλά και του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων για την μη μετάδοση της συνάντησης του Παναγιώτη Λαφαζάνη με τον πρέσβη της Ρωσίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η διεύθυνση του Αθηναϊκού Πρακτορείου, υπό την καθοδήγηση του Νίκου Παππά, κλιμακώνει ένα βαθύτατα ολοκληρωτικό κατήφορο άλλων σκοτεινών εποχών, που έχει ως κύριο στόχο τη φίμωση της ''Λαϊκής Ενότητας'' και την ολοκληρωτική κυβερνητική προπαγάνδα.

Έφτασαν σε τέτοιο κατάντημα, ώστε οι άθλιοι ινστρούχτορες και μικροϊδιοκτήτες του Πρακτορείου να μη θεωρούν είδηση ούτε καν τη συνάντηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη με τον πρέσβη της Ρωσίας στην Αθήνα και τις δηλώσεις του πρώτου, την ώρα που οι ειδήσεις τους και η ιστοσελίδα τους έχουν μετατραπεί σε ειδήσεις για ένα και μόνο πρόσωπο: τον Τσίπρα, του οποίου κάθε πρόταση από την ομιλία του καταχωρείται από το δουλοπρεπές ΑΜΠΕ ως ξεχωριστή είδηση!

Κάποιοι, κάποτε στην κυβέρνηση και το Αθηναϊκό Πρακτορείο πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι το Πρακτορείο φεουδαρχική ιδιοκτησία τους και ότι όσο συνεχίζουν αυτήν την ολοκληρωτική τακτική τόσο θα έχουν πιο γρήγορο και πιο κακό, κάκιστο, τέλος.

Η ΛΑ.Ε δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στην τακτική σφαγείου που ακολουθείται σε βάρος της και σε βάρος της ενημέρωσης του ελληνικού λαού, από το λεγόμενο Αθηναϊκό Πρακτορείο και στην πραγματικότητα υποκατάστημα του Μέγαρου Μαξίμου.

Θα αντιδράσουμε και γρήγορα με όλα τα νόμιμα ένδικα μέσα που διαθέτουμε και κυρίως με δυναμικές κινητοποιήσεις και μαζικές διαμαρτυρίες.»

Πηγή: topontiki.gr