Άδωνις: Κύκλοι θέλουν να επιβάλλουν αρχηγό στη ΝΔ

Gazzetta team
Άδωνις: Κύκλοι θέλουν να επιβάλλουν αρχηγό στη ΝΔ
Κάλεσε τους τρεις άλλους συνυποψηφίους του από κοινού να ψάξουν να βρουν ποια είναι αυτά τα κέντρα που θέλουν να χειραγωγήσουν το εκλογικό σώμα της Νέας Δημοκρατίας και για ποιο λόγο

Για διάφορους κύκλους που θέλουν να επιβάλλουν αρχηγό στη ΝΔ, μίλησε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον επόμενο αρχηγό της ΝΔ.

Ο υποψήφιος πρόεδρος αναρωτήθηκε μάλιστα μήπως εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κ. Τσίπρα που θέλει μια διαλυμένη Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη

«To αδιάβλητο της διαδικασίας των εσωκομματικών μας εκλογών δεν έχει να κάνει μόνο με την εταιρεία που θα επιλέξουμε να τις κάνει. Αλλά έχει να κάνει με την αποτροπή των διαφόρων κύκλων που για τους δικούς τους λόγους θέλουν να επιβάλλουν αρχηγό στη Νέα Δημοκρατία. Τις περασμένες ημέρες δημοσιεύτηκαν δύο δήθεν δημοσκοπήσεις από δύο εταιρείες που δεν είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, που δεν ανήκουν στην ESOMAR και άρα δεν έχουν το δικαίωμα εκ του νόμου να διενεργούν δημοσκοπήσεις και δεν έχουν το δικαίωμα τα μέσα να τις παρουσιάζουν ως δημοσκοπήσεις. Καλώ και τους τρεις άλλους συνυποψηφίους μου από κοινού να ψάξουμε να βρούμε ποια είναι αυτά τα κέντρα που θέλουν να χειραγωγήσουν το εκλογικό σώμα της Νέας Δημοκρατίας και για ποιο λόγο. Μήπως εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κ. Τσίπρα που θέλει μια διαλυμένη Νέα Δημοκρατία; Και οι τέσσερις μια γροθιά, πρέπει να ψάξουμε ποιος έστησε αυτήν την απάτη».

Πηγή: protothema.gr