Μαχαίρωσε τη σύζυγό του γιατί δεν ήθελε να φορέσει μπούρκα

Gazzetta team
Μαχαίρωσε τη σύζυγό του γιατί δεν ήθελε να φορέσει μπούρκα
Η αντίδρασή μιας 50χρονης Μαροκινής στην απαίτηση του συζύγου της να φορέσει μπούρκα και να κάνει σεξ μαζί του, τρέλανε τον 59χρονο που τη μαχαίρωσε και δικάζεται αυτές τις μέρες στο Μιλάνο.
Όπως γράφει η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, η Φατιμά θα καταθέσει στη δίκη σε βάρος του συζύγου της, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Φατιμά έζησε δυο χρόνια πραγματικής «ψυχολογικής τρομοκρατίας» και ότι δεν είναι τυχαίο ότι στις καταθέσεις της στους εισαγγελείς δεν χρησιμοποιεί ποτέ τον όρο «σύζυγος», αλλά «πατέρας των παιδιών μου». Έχουν τρία παιδιά, δυο ανήλικα και μια 20χρονη κόρη.

«Στην αρχή δεν ήταν τόσο βίαιος. Αλλά όταν άρχισε να πηγαίνει στο τζαμί, η συμπεριφορά του άλλαξε», εξήγησε η γυναίκα στην εφημερίδα.

Στις «σοβαρές αμαρτίες» της Φατιμά, ο σύζυγός της ανέφερε ότι η γυναίκα του δεν ήθελε να χαιρετά τις γυναίκες που φορούσαν μπούρκα (τις οποίες και δεν γνώριζε) και ότι την Κυριακή δεν ετοίμαζε φαγητό για τους άνδρες που πηγαίνουν στο μουσουλμανικό τέμενος.

Σύμφωνα με την Μαροκινή, ο άνδρας της την τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, την πλάτη και το στήθος αφότου του είπε ότι σκόπευε να ζητήσει διαζύγιο. «Δεν ήθελα να την τραυματίσω», είναι το μόνο που κατέθεσε ο άνδρας στους δικαστές, ο οποίος έχει προφυλακισθεί.

Πηγή: newsbeast.gr