Μπακογιάννη: Δεν αποκλείω σαμποτάζ στις εκλογές της Κυριακής (vid)

Gazzetta team
Μπακογιάννη: Δεν αποκλείω σαμποτάζ στις εκλογές της Κυριακής (vid)
«Βόμβα» έριξε σε δηλώσεις της στο MEGA η Ντόρα Μπακογιάννη για την εκλογική διαδικασία της Κυριακής αλλά και για τις εκλογές του 2009 στη ΝΔ, κάνοντας λόγο για «σημεία και τέρατα».

«Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν συμφέρον εκτός ΝΔ να προσπαθήσει να κρίνει τις εκλογές του κόμματος. Η ΝΔ θα σταθεί στα πόδια της, περάσαμε μία δύσκολη μέρα. Δεν αποκλείω σαμποτάζ στη διαδικασία της Κυριακής. Η ουσία είναι να μην την ξαναπάθουμε επειδή έζησα και το 2009. Η διαδικασία του 2009 είχε τα ίδια προβλήματα με την διαδικασία της Κυριακής, είχε πέσει το σύστημα 4 ώρες. Έγιναν σημεία και τέρατα τότε αλλά δεν βγήκα ποτέ να αντιδράσω για το καλό της παράταξης. Πίστεψα τότε ότι έπρεπε να το αποδεχθώ το αποτέλεσμα, σήμερα όμως πρέπει να προειδοποιήσω για να μην γίνουν τα ίδια και το 2015», τόνισε σε δηλώσεις της στο MEGA η Ντόρα Μπακογιάννη για τις εκλογές της ΝΔ, ενώ τόνισε ότι δεν έπρεπε να παραιτηθεί από πρόεδρος της ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Πρέπει να δούμε μπροστά. Η ΝΔ θα κάνει την αντιπολίτευσή της. Πρέπει όσο πιο γρήγορα γίνεται να βγει νέος αρχηγός στην παράταξη. Μας αδικεί όλους αυτή η εικόνα», τόνισε η κ. Μπακογιάννη.

Πηγή: newsbeast.gr