Προεκλογική ρητορική καταλόγισε στον Μεϊμαράκη ο Τσίπρας

Gazzetta team
Προεκλογική ρητορική καταλόγισε στον Μεϊμαράκη ο Τσίπρας
Για προεκλογική ρητορική κατηγόρησε τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Για προεκλογική ρητορική κατηγόρησε τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της Ν.Δ. κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Ο κ. Τσίπρας υπενθύμισε ότι οι εκλογές έγιναν στις 20 Σεπτεμβρίου και ο λαός αποφάσισε. «Χάσατε με 7,5 μονάδες. Ο τόπος δεν έχει ανάγκη από προεκλογικές ρητορείες» συμπλήρωσε, ενώ απόρριψε την κατηγορία περί μετάλλαξης του ίδιου και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πρωθυπουργός έσπευσε να σημειώσει ότι η συμφωνία έχει ψηφιστεί και από την Ν.Δ., ενώ σχετικά με το ζήτημα του χρέους εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η προσπάθειά μας θα επιτύχει». «Με ποιους είστε; Μαζί μας ή όχι» ρώτησε τον κ. Μεϊμαράκη, ο κ. Τσίπρας.

Σε δεύτερη παρέμβασή του, ο Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι «δεν υπάρχει καμία διάθεση ανάμειξης στα εσωτερικά της Ν.Δ.», ενώ επανερχόμενος στο ζήτημα του χρέους, κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να στηρίξει τη στρατηγική μείωσης των στόχων για τα πλεονάσματα και αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους.

Πηγή: naftemporiki.gr